Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Τεχνικό Πρόγραμμα Δημοτικής Κοινότητας Κύμης.

       Επιδόθηκε την 1η Σεπ. 2015 η απάντηση από την Δ.Κ.Κύμης σχετικά με το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2015, το οποίο και θα παραθέσω αυτούσιο στη συνέχεια. Πριν την παράθεση της απάντησης και για την κατανόησή της από τους αναγνώστες θα μου επιτραπεί να κάνω την παρακάτω επεξήγηση:
       Τι είναι το Τεχν. Πρόγραμμα;
        Νόμος 3852 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) Άρθρον 86/Παράγραφος 4. 
        Το συμβούλιο της δημοτικής ή τοπικής κοινότητας με απόφαση που λαμβάνεται ένα μήνα τουλάχιστον πριν την κατάρτιση του επιχειρησιακού και τεχνικού προγράμματος του δήμου, εισηγείται στην εκτελεστική επιτροπή με σειρά προτεραιότητας, ανάλογα με τον επείγοντα χαρακτήρα των αναγκών των κατοίκων της περιφέρειάς του και τις προτεραιότητες για την τοπική ανάπτυξη, τις δράσεις που πρέπει να περιλαμβάνει το επιχειρησιακό πρόγραμμα του δήμου και τα έργα που πρέπει να εκτελεστούν.
        Τι ποσόν διατίθεται σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα;
         Το ποσό που διατίθεται είναι ανάλογο των κατοίκων και επί του ποσού που γενικά διατίθεται στο Δήμο. Για το 2013 για την Δ.Κ.Κύμης ήταν 63.000,00 και το 2014, 26.700,00 ευρώ.
       
 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:

1ο. Τι ποσό διατέθηκε για το 2015.
2ο. Το έργο "Ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου της Κύμης, είναι έργο της Δ.Κ.Κύμης;
3ο. Οι τσιμεντοστρώσεις & Ασφαλτοστρώσεις, καθώς και οι διανοίξεις,  σε ποιους δρόμους αναφέρονται;
4ο. Τελικά τον δρόμο Κύμης - Παραλίας ποιος τον έφτιαξε, ο Δήμος ή η Περιφέρεια την οποία και ευχαριστήσαμε με επιστολή και αν είναι νέο έργο σε τι αναφέρεται;
5ο. Τα ποσά που αναφέρονται στην Δ. Ε. Κύμης τι σχέση έχουν με τη Δ.Κ.Κύμης και πως επηρεάζουν τα έργα των προηγουμένων ετών;
6ο. Τελικά ποιος πλήρωσε τι δάπεδο του κλειστού γυμναστηρίου της Κύμης;
7ο. Η τελευταία παράγραφος σε ποια έργα αναφέρεται;

ΣΧΟΛΙΟ: Το έγγραφο που εδόθη ως απάντηση είναι μια           απάντηση για να καλυφθεί η υποχρέωση της απάντησης, δεν     έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα και αποτελεί               εξόφθαλμα προσπάθεια εξαπάτησης  του Συμβουλίου της           Δημοτικής Κοινότητας Κύμης και των Δημοτών. Εάν κάποιος ανατρέξει στης αναρτήσεις της ΔΙΑ@ΓΕΙΑ του Δήμου σχετικά με τις αλλαγές στον προϋπολογισμό του Δήμου και στις επιπτώσεις αυτού στο Τεχνικό Πρόβλημα θα καταλάβει πολλά.
       Περιττό βέβαια να πούμε ότι δεν έχει καμιά σχέση με το πρόγραμμα που είχαμε εγκρίνει στη συνεδρίαση του Συμβουλίου.
      Τέλος. ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΎΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου