Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Σχολάζουσα Κληρονομιά Ιωάννη Δ. Γεωργικόπουλου.

        Μετά από έγγραφο προς την ΔΟΥ Κύμης που υπέβαλα την 3η Φεβρουαρίου 2016, έλαβα την παρακάτω απάντηση με έγγραφο με τα στοιχεία ΑΠ:1285/09.02.2016/ΔΟΥ Κύμης.
" ...,σας ενημερώνουμε ότι από τον Αύγουστο 2014 και μέχρι σήμερα δεν έχουμε εκδώσει κανένα έγγραφο για την ανωτέρω παλαιά σχολάζουσα κληρονομιά του Ιωάννη Δ. Γεωργικόπουλου. ούτε έχουμε ενημερωθεί για ορισμό κηδεμόνα από την αρμόδια υπηρεσία....".

     Μετά τα παραπάνω καταρχήν να ευχαριστήσω θερμά τον Προϊστάμενο της ΔΟΥ Κύμης καθώς και τον χειριστή του θέματος για την ταχύτατη, σαφή, σύντομη και πλήρη απάντηση.
    Δεν είναι δυνατόν όμως να μην παρατηρήσω ότι από τότε που παραδώσαμε την Δ.Κ.Κύμης, οι αρμόδιοι τοπικοί άρχοντες δεν έκαναν καμία ενέργεια προς την ΔΟΥ, ώστε να ενεργήσει ανάλογα. Προφανώς αν και λένε ότι δεν έχουν χρήματα για καμία εργασία, για τίποτε, ούτε ένα έγγραφο δεν κάνουν προκειμένου να διεκδικήσουν κάτι που θα τους βγάλει από την μιζέρια τους.
    Δεν θα μείνουμε εδώ, θα προχωρήσουμε αρμοδίως και αφού οι τοπικές αρχές δεν μας απαντούν, θα απευθυνθούμε αρμοδίως σε ανώτερα όργανα.
    Σχόλιο: Στη φωτογραφία της Κεντρικής Πλατείας της Κύμης " Γ.Ν.Παπανικολάου", στο βάθος αριστερά, το διώροφο με τα μαγαζιά, είναι ένα από τα ακίνητα της σχολάζουσας κληρονομιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου