Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Τι συμβαίνει με τον ΧΑΔΑ Κύμης;

   Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή είχε ξεκινήσει ένα πρόγραμμα αποκατάστασης των ΧΑΔΑ (Χώρος Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Αποβλήτων) του Δήμου και είχε αρχίσει η αποκατάσταση των χώρων αρχής γενομένης από τα Κριεζά όπου η κατάσταση ήταν άθλια για πολιτισμένο κράτος.
   Ταυτόχρονα η προηγούμενη

Δημοτική Αρχή είχε εξασφαλίσει και τα χρήματα για την αποκατάσταση και των υπολοίπων ΧΑΔΑ μεταξύ αυτών και της Κύμης. Η νέα Δημοτική Αρχή υπό τον κ. Μπουραντά, έστω και καθυστερημένα, άρχισε της εργασίες αποκατάστασης του χώρου.Οι εργασίες αποκατάστασης του  ΧΑΔΑ της Κύμης  συνεχίζονται, αλλά τα απορρίμματα δεν μεταφέρονται εκεί όπου είχε προγραμματισθεί, με αποτέλεσμα τα απορριμματοφόρα του Δήμου , αλλά και ιδιώτες να αποθέτουν τα απορρίμματα  κοντά στον πρώην ΧΑΔΑ ή στο δρόμο που οδηγεί εκεί.
     Η κατάσταση από τους κατοίκους-δημότες θεωρείται απαράδεκτη, γιατί προφανώς το σχέδιο απομάκρυνσης των απορριμμάτων δεν υλοποιείται. Ο Δήμος δεν   ελέγχει τους υπεύθυνους; Μήπως ο Δήμος δεν έχει εξασφαλίσει τα χρήματα που απαιτούνται προκειμένου να εκτελεσθεί η αναγκαία εργασία;
   Ότι και να συμβαίνει οι αρμόδιοι του Δήμου φέρουν την ευθύνη και θα πρέπει να αναλάβουν τις υποχρεώσεις  τους και να αντιμετωπίσουν την κατάσταση. Αψευδής μάρτυρας οι φωτογραφίες.
  Ακόμα δεν έχουμε φθάσει στα μισά της θητείας τους και όχι μόνο δεν γίνεται τίποτε, κανένα έργο, κανένα σχέδιο, κανένα πρόγραμμα, αλλά καταστρέφονται και αυτά που είχαν γίνει ή αυτά που είχαν εξασφαλισθεί. Έλεος ποια!
  Να θυμηθούμε την διαφήμιση : " Να φύγετε κύριοι, να πάτε αλλού!".
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου