Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Οδηγίες για την απομάκρυνση Φθαρτών Υλικών(Φύλλα, ξύλα και κλαδιά)

    Μετά από ερώτημα Δημοτών, που αφορούσε τα παραγόμενα φθαρτά υλικά, όπως φύλλα, κλαδιά δένδρων και διάφορα άλλα   που προέρχονται από την καθαριότητα ή τα μέτρα πυροπροστασίας αυλών, αγρών, οικοπέδων, αγροτεμαχίων, δρόμων κλπ απευθυνθήκαμε στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Μπαράκο, ο οποίος μας ενημέρωσε άμεσα, προσωπικά, με σαφήνεια και σεμνότητα και μας δήλωσε τα παρακάτω, (με μπλε γράμματα): 
Προσωπικά πιστεύω ότι θα πρέπει να καθορισθεί κάποιος χώρος συγκέντρωσης των παραπάνω υλικών, ώστε να ξέρουν οι δημότες αφού ενημερωθούν και να αποθέτουν τα υλικά.  
Έχει γενέθλια ο Μπαράκος σήμερα και το γιορτάζει… με Πολιτιστικές Εκδηλώσεις    Είναι γεγονός ότι με το κλείσιμο των χωματερών πρέπει να αλλάξουν πολλά στη διαχείριση των απορριμμάτων αλλά αυτό θα γίνει σταδιακά όπως και σε όλους τους δήμους. Έχουμε υποβάλει αίτημα στον φορέα διαχείρισης όλης της περιφέρειας (ΦοΔΣΑ) έτσι ώστε να μας συνδράμει στην αποκομιδή αυτού του είδους των αποβλήτων που αναφέρετε και πιστεύω πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μπορούμε να έχουμε μια ολοκληρωμένη λύση.
    Ως τότε αυτό που γίνεται είναι να τα μεταφέρουμε μαζί με τα υπόλοιπα αστικά απόβλητα στη Χαλκίδα χωρίς κανένα πρόβλημα. Όποιος επιθυμεί περισσότερες διευκρινίσεις, μπορεί να επικοινωνήσει με το γραφείο καθαριότητας    Κύμης (Μεντούλι) και με τον προϊστάμενο κ. Κρινή.

     
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου