Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Θεάματα μεν άρτον δεν...!


Το Πανεπιστήμιο Αθήνων τίμησε τον Γεώργιο Ν. Παπανικολάου     Για άλλη μια φορά οι Κυμαίοι έκρουσαν το κουδούνι του συναγερμού στους τοπικούς δημοτικούς άρχοντες, με την απουσία τους από την εκδήλωση για τον "Γ.Ν. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΆΟΥ" στην αίθουσα του εκκλησιαστικού Γηροκομείου της Κύμης.    Τον μεγάλο ευεργέτη της ανθρωπότητας τίμησαν οι Κυμαίοι στην λαμπρή εκδήλωση που οργάνωσε το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και με μαζική συμμετοχή. Κατάλαβαν όμως ότι η εκδήλωση της Κύμης ήταν για να κλέψουν λίγη δόξα από τον επιφανή Κυμαίο, για πολιτική εκμετάλλευση και δεν προσήλθαν. Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν την αλήθεια, εάν δε αφαιρέσεις και τις πρώτες σειρές καθισμάτων, τότε δεν πρόκειται για κουδούνι προειδοποίησης αλλά σειρήνα συναγερμού. Άλλο ένα "θέαμα" αλλά από "άρτον" τίποτε. Κουράγιο Κυμαίοι.

6 σχόλια:

  1. Αφού σκυλεύσατε το όνομα του Παπανικολάου ρεκάζοντας εκείνο το ανεκδιήγητο "είμαστε παιδιά του Παπανικολάου" και θα μπορούσατε να προσθέσετε και τσιράκια του Θωμά, βγαίνετε και μιλάτε για πολιτική εκμετάλλευση του Παπανικολάου. Αφού τον εκμεταλλευτήκατε με τον πιο χυδαίο τρόπο και τον καταντήσατε σύνθημα, πάτε τώρα να εκμεταλευτείτε και μια απλή εκδήλωση, που εσείς υπονομεύσατε. Στην Αθήνα βέβαια διεκδικούσατε και θέσεις επισήμων και ξερογλυφόσασταν με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για την ντροπή της κουμιώτικης ιστορίας και παράδοσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν το διαγράφω το παραπάνω σχόλιο πρώτον γιατί είναι από τα γραφόμενα "ορατός" ο συντάκτης, άρα είναι σαν να το υπογράφει, γνωστός και με το παρατσούκλι "Καραγκιόζης" και δεύτερον για να καταλάβουν οι αναγνώστες την απάντηση που θα δώσω.
    Ναι είμαστε παιδιά του Παπανικολάου και στο πρόγραμμά μας ήταν επικεφαλίδα έργων που θα τιμούσαν τον Κυμαίο επιστήμονα και άνθρωπο, ναι είμαστε παιδιά του Παπανικολάου γι΄αυτό ιδρύσαμε και το ίδρυμα "ΠΑΠ", ναι είμαστε παιδιά του Παπανικολάου γι΄αυτό ανακατασκευάσαμε το σπίτι που έζησε ο μεγάλος ευεργέτης της ανθρωπότητας και είμαστε υπερήφανοι γι΄αυτό.
    Είναι προφανές ότι επί της συγκεκριμένης ανάρτησης δεν έχετε να πείτε τίποτε, γιατί είναι αλήθεια ότι οι Κυμαίοι σας ξέρουν καλά, αλλά και γιατί η ανάρτηση γράφει και περιγράφει την αλήθεια.
    Ως για τις θέσεις των επισήμων στην εκδήλωση της Αθήνας, εγώ δεν ήμουν λόγο υγείας, αλλά δεν θα έπρεπε να έχει μία διακεκριμένη θέση ο Δήμαρχος, μετά από τόσους Δημάρχους που πέρασαν και τίμησε έναν Κυμαίο ευεργέτη της ανθρωπότητας; Ούτε το όνομά του δεν αναφέρατε!
    Για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που τόσο ρατσιστικά αναφέρετε, είναι εκλεγμένοι από Έλληνες, προσωπικά δε, δεν έχω καμία σχέση μαζί τους, ούτε συμπάθεια, πολιτικά δε είναι γνωστό ότι απέχω από τις θέσεις τους,ενώ εσείς και η "βαθιά" παράταξή σας αγωνιάτε για να μη χάσετε τα ωφελήματα που αποκτήσατε.
    Τέλος ντροπή της Κουμιώτικης ιστορίας είσθε εσείς που επιβιώσατε επαγγελματικά με δόλιους τρόπους, άνευ γνώσεων,προσόντων και κύρους.
    Περαστικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το προηγούμενο σχόλιο διεγράφη γιατί και ανώνυμο είναι και αγενές και δεν έχει καμία σχέση με την ανάρτηση.

      Διαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι τουλάχιστον βλακώδες να επαναλαμβάνεις ένα σχόλιο που διαγράφηκε γιατί και ανώνυμο είναι και αγενές και δεν έχει καμία σχέση με την ανάρτηση.
      Επί πλέον δε δείχνει και τον χαρακτήρα του ανώνυμου σχολιαστή που προσπαθεί να επιβάλει την άποψή του. Αλλά έτσι έμαθε έτσι πράττει!

      Διαγραφή