Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Αχός βαρύς ακούγεται....

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ακούγονται πολλά και διάφορα που αφορούν τον Δήμο Κύμης -Αλιβερίου. Αθλητικά, πολιτικά και άλλα.
Κατ' αρχάς να συγχαρούμε  τις αθλητικές ομάδες που διακρίθηκαν στις διάφορες δραστηριότητές τους και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Τα συγχαρητήρια βέβαια απευθύνονται στους παίκτες, στους τεχνικούς αλλά και στα διοικητικά στελέχη και ιδιαίτερα σε αυτούς που αποτελούν και τους "αιμοδότες" των ομάδων.
Τώρα βέβαια το να καμαρώνουν οι τοπικές δημοτικές αρχές για την επιτυχία των αθλητικών ομάδων δεν είναι δίκαιο, εκτός αν έχουν κάποια συμμετοχή σε αυτές τις επιτυχίες, παρά τα σαλιαρίσματα των διαφόρων ιστολογιογράφων.
Το σίγουρο βέβαια είναι ότι οι επιτυχίες των αθλητικών ομάδων δεν έχουν ανάλογες επιτυχίες στο έργο της δημοτικής αρχής. Η σημερινή δημοτική αρχή, όπως γράφουν τα "δικά τους" ιστολόγια, έχει τα εσωτερικά της προβλήματα, λόγο ασυμφωνίας χαρακτήρων, που συνήθως οδηγεί στο διαζύγιο.
Θα δούμε.  Πίσω η αχλάδα έχει την  ουρά και είναι και μεγάλη με αποτέλεσμα να την πατούν και να πέφτουν. Έχουν σχεδόν δύο χρόνια μπροστά τους για να διαλυθούν τελείως.
Το θέμα είναι οι Δημότες τι φταίνε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου