Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Συνεδρίασε το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης.

Την 22η Μαϊου 2017,  ημέρα  Δευτέρα και ώρα 10:00 στο χώρο  συνεδριάσεων  του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης   συνεδρίασε σε τακτική δημόσια  συνεδρίαση για τη λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας  διάταξης το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης και έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις για τα αντίστοιχα θέματα:
1.   Αίτημα του Μαργωμένου Γεωργίου για άδεια χρήσης πεζοδρομίου (στήσιμο σκαλωσιάς).
2.   Αίτημα του Μαργωμένου Γεωργίου για τοποθέτηση κολωνακίων.
      Για τα θέματα 1 και 2 δεν έλαβε απόφαση λόγο αναρμοδιότητας.
3.  Αίτημα της κ.Zefi Tereze για παραχώρηση χώρου στη Λαϊκή Αγορά Κύμης.
4.  Αίτημα της κ. Παπαθανασίου Μαρίας για παραχώρηση χώρου στο Ναυτικό Όμιλο Κύμης.
     Για τα θέματα 3 και 4 ενέκρινε την διάθεση.
5.  Εορτασμός για τον Ήρωα Ιωάννη Βελισσαρίου.
     Θα πραγματοποιηθεί την 11 Ιουνίου 2017.
6.  Εκδήλωση στη μνήμη των Αδελφών Χαρτσά.
     Θα πραγματοποιηθεί την 18 Ιουνίου 2017.
7.  Ενημέρωση για διάφορα θέματα της Δ.Κ. Κύμης:
    α. Σχετικά με το πρόγραμμα της ΔΕΥΑΚΑ του έτους 2017 για τη Δ.Κ. Κύμης, θα ενημερωθεί το Συμβούλιο με μέριμνα του Προέδρου, ο οποίος και ενημέρωσε ότι η αποκατάσταση του προβλήματος της αποχέτευσης στο ρέμα του Χωνευτικού είναι στο στάδιο της ολοκλήρωσης.
     β. Σχετικά για τον διαγωνισμό για την διάθεση των ακτών, όλου του Δήμου , θα πραγματοποιηθεί μέχρι τέλους του μηνός και η διάθεση θα είναι για τρία χρόνια.
      γ.   Σχετικά με το τηλεοπτικό σήμα θα ενημερώσει τον Αντιδήμαρχο Κύμης, για το θέμα μετατροπής των κεραιών σε ψηφιακές.
       Προ της ημερησίας διάταξης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του Γ. Ν. Παπανικολάου και ενεκρίθη έτοιμα διάθεσης χώρου, με κάποιες τεχνικές προδιαγραφές, στην κ. Λ. Τριανταφύλλου. 
            Στη συνεδρίαση συμμετείχε και η ΕΕΒΚ Κύμης και Περιχώρων με θέσεις και απόψεις για θέματα του ενδιαφέροντός της.
Σχόλια: 
       Η απουσία του Αντιδημάρχου υποβαθμίζει την συνεδρίαση του Συμβουλίου και κατ΄ επέκταση τη Δημοτική Κοινότητα Κύμης.
     

12 σχόλια:

  1. κάντε κάτι να γίνουν ωραίες οι παραλίες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βάλτε λίγο πράσινο στην πόλη.έξω κούκλα μέσα άδενδρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχετικα με το τηλεοπτικο σημα ποιος θα διαθεσει 170.000 που ζηατει η Digea???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό θα είναι, οταν σχολιάζεται αρνητικά η απουσία του Αντιδημάρχου, να αναφέρεται και λόγος της απουσίας του. Το θεωρώ πιο σωστό και πιο αντικειμενικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1.Από που τεκμαίρεται το ποσό των 170.000 ευρώ; Υπάρχει κάποιο στοιχείο από το οποίο μπορούμε να ενημερωθούμε;
    2.Η μη παρουσία του Αντιδημάρχου αποτελεί διαπίστωση και εφ΄ όσον ενημερώνεται το Συμβούλιο περί της προσκλήσεώς του, η απουσίας του, πρέπει να γίνεται γνωστή, γιατί διαφορετικά οι ερμηνείες εξαρτώνται από τα θέματα και ειδικά για το τηλεοπτικό σήμα για το οποίο είχε δεσμευθεί προ ετών.
    3. Η περίοδος χάριτος έχει περάσει για όλους και έρχεται η περίοδος κρίσεων και επικρίσεων.Οι δοκιμαστικές έλαβαν τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τοσα ζηταει η Digea μπορειτε να το μαθετε και ο ιδιος με μια τηλεφωνικη επικοινωνια. Απο δευσμεσεις αλλο τιποτα αυτη η παραταξη .. οσο ηταν εκτος χωρου εταζαν λαγους με πετραχιλια!!! ( Δοκιμαστικες 3 χρονια πρωτη φορα βλεπω..συνηθως εναν χρονο το πολυ!!!)

      Διαγραφή
  6. Διέγραψα όλα τα άκομψα σχόλια. Καλό θα ήταν πάντως να μην ανακατεύεστε με τα πίτουρα για να μη σας τρώνε οι κότες, αν και νομίζω ότι το τραβάει ο οργανισμός σας και προκαλείτε και σεις κ. Αντωνίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπα την άποψή μου με σεμνότητα για τον Αντιδήμαρχο που σχολιάστηκε αρνητικά και πέσατε επώνυμοι και ανώνυμοι να σχολιάσετε υβριστικά και ειρωνικά.Δυστυχώς, έτσι έχετε μάθει,να μην δέχεστε κριτική και τη διαφορετικότητα. Ο κόσμος όμως, σας έμαθε πλέον και βγάζει τα συμπεράσματά του.

      Διαγραφή
    2. Το σχόλιο στο οποίο αναφέρεσαι ήταν μια διαπίστωση της απουσίας του Αντιδημάρχου και η υποβάθμιση του θεσμού του Συμβουλίου, χωρίς να αξιολογεί τον Αντιδήμαρχο, για τον οποίο έχω να πω ότι τα σχόλιά σου δεν είναι για το καλό του, όπως σου έχουν κατά καιρούς γράψει και άλλοι ομοϊδεάτες σου.Αυτό ήταν κριτική την οποία εσύ δεν δέχεσαι και μη το γυρίσεις αλλού το παιχνίδι.
      Ανεξάρτητα όμως της ουσίας, επανέρχεσαι σε ένα θέμα το οποίο δεν μπορείς να το διαχειριστής και καλό θα είναι να μη συνεχίσεις.Για το καλό όλων σας.

      Διαγραφή
    3. Τελικά μάθατε γιατί απουσίαζε; Αυτη ειναι η ουσία του θέματος. Φυσικά και όχι γιατί δεν σας ενδιαφέρει. Μάθετε λοιπόν αν σας ενδιαφέρει και μετά τα ξαναλέμε.

      Διαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή