Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Δεν φταίει μόνο ο κακός μας ο καιρός!


Έχω γράψει και στο παρελθόν ότι ένα από τα σοβαρότερα θέματα που εξασφάλιζε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή, ήταν η αποθήκευση και φύλαξη των διαφόρων υλικών που είχαν χρησιμοποιηθεί σε διάφορες εκδηλώσεις και δραστηριότητες.
  Συγκεκριμένα για τις καμπίνες αλλαγής ρούχων και τη σκάλα από την οποία οι λουόμενοι κατέβαιναν στη θάλασσα στο Σουτσίνι, έχω ξαναγράψει. Για την σκάλα έφτυσα αίμα για να την φτιάξει ο αρμόδιος τεχνικός και είχα φορτωθεί τότε στους Αντιδημάρχους κ. Μπάτσα και κ. Παππά σε βαθμό κουραστικό. Ανεβάζω σήμερα δύο φωτογραφίες, δικές μου και πρόσφατες, για να δείτε ότι για την
κατάντια μας δεν φταίει μόνο ο κακός μας ο καιρός! Η μεν σκάλα έχει "πατώσει", οι δε καμπίνες στέκουν μόνες και έρημες.
Άραγε με τον διαγωνισμό για την διάθεση της εκμετάλλευσης του χώρου τι γίνεται; Γίνεται κάτι; Έχει διατεθεί; Έχει περάσει αρκετός χρόνος από τότε που οι ακτές έχουν διατεθεί στους Δήμους για εκμετάλλευση. Μήπως έχουν προκηρυχθεί και δεν το πήραμε είδηση;

3 σχόλια:

  1. Γιώργος Μπιμπής:

    Κ.Μαργέλη καλήμερα σας,διάβασα το άρθρο σας στο οποίο αναφέρεστε σε 2 αντικείμενα στην παράλια στο σουτσινι. θεωρώ πως επειδή σκοπός σας είναι να ενημερώνετε τους πολίτες θα έπρεπε πρώτα να συλλέγετε τις πληροφορίες που επιβάλετε έτσι ώστε να μην υπάρχουν λάθος εντυπώσεις κ να μην λειτουργείτε εναντίον κάποιου.
    Κ επειδή πέρσι ήμουν υπεύθυνος για ότι όμορφο η άσχημο έγινε στην συγκεκριμένη παράλια να σας πληροφορήσω πως οι σκάλες που τοποθετηθηκαν ήταν 2 καινούργιες τις οποίες πλήρωσα εγώ! Και με δίκη μου απόφαση η 1 από τις 2 σκάλες έμεινε εκεί κλείνοντας η σεζόν έτσι ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθουν όσοι θα ήθελαν να πάνε για μπάνιο. η κακοκαιριά λοιπόν πρόσφατα την "πάτωσε" κ όχι η αδιαφορία κάποιου. Ας είμαστε ρεαλιστές λοιπόν κ ας σεβόμαστε τον κόπο,τις επενδύσεις κ την καλή διάθεση κάποιον ανθρώπων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα κ. Μπιμπή
    το ότι είχατε την ευαισθησία άμεσα να απαντήσετε στην σημερινή ανάρτηση στο ιστολόγιό μου, αποδεικνύει ότι δικαίως κατά την περσινή περίοδο σας υποστήριξα με φανατισμό όχι μόνο λόγο σωβινισμού αλλά και γιατί κάνατε σωστά τη τη δουλεία σας.
    Δεν έχω καμιά πρόθεση να εκθέσω εσάς αλλά και με αυτά που εσείς αναφέρετε είναι σαφές ότι με δικαιώνεται γιατί οι αρμόδιοι δεν έπραξαν ούτε και πέρυσι τις υποχρεώσεις τους και αφέθηκαν στις καλές προθέσεις τις δικές, ο οποίος στην κυριολεξία σώσατε την κατάσταση την κρίσιμη στιγμή.
    Ελπίζω και φέτος να έχετε την διάθεση να διεκδικήσετε την παραχώρηση του χώρου και εάν το επιτύχετε σας εύχομαι να έχετε καλά αποτελέσματα.
    Όπως και πέρυσι θα σας στηρίξω, χωρίς καμιά υποχρέωση από εσάς, απλά και μόνο για την στήριξη της περιοχής, την εξυπηρέτηση των Δημοτών και των επισκεπτών και κάθε καλής επιχειρηματικής προσπάθειας.
    Ευχαριστώ για την επικοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ....και αφού τις σκάλες τις κατασκεύασε ο κ. Μπιμπής, οι προηγούμενες τι έγιναν; Τι έγιναν οι καμπίνες; Κάπου έχω μια φωτογραφία, θα την ψάξω και τα λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή