Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Αναγκαία η κινητικότητα για την Δημοτική Κοινότητα Κύμης.

     
 Η Κύμη πέρασε ένα δύσκολο χειμώνα μετά από ένα καταστροφικό καλοκαίρι για την τουριστική περιοχή   Κάβου - Σουτσίνι και έτσι δόθηκε και ο χρόνος η Δημοτική Αρχή, κεντρική και τοπική
να μελετήσει τα προβλήματα και να μας ενημερώσει για τις ενέργειες που έκανε και πως θα υλοποιήσει ότι έχει σχεδιάσει.
   
 Ο Δήμος πλέον θα πρέπει να πάρει θέση και θα ήταν χρήσιμο να υλοποιηθεί η πρόταση του  Αντιπροέδρου της Δημοτικής
Κοινότητας Κύμης κ. Λίνου Τριανταφυλλίδη για μια ημερίδα για το Σουτσίνι και το καμένο δάσος, αλλά και για όλη την ευρεία περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας.
     
 Στην ημερίδα θα πρέπει να συμμετέχουν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου , του Δασαρχείου και άλλων φορέων και θα πρέπει να σχεδιασθεί με λεπτομέρεια μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα.
     Θα περιμένουμε και ελπίζουμε σε κάποια κινητικότητα, ώστε τον Αύγουστο που θα ζητήσουμε να πραγματοποιηθεί μια Λαϊκή Συγκέντρωση να υπάρχουν συγκεκριμένες αποφάσεις.
Περιμένουμε.

2 σχόλια:

  1. Βασίλειος Μαχαίρας


    Άγγελε καλησπέρα θέλω να σου κάνω μια ενημέρωση ,δεν υπάρχει αντιπρόεδρος σαν θεσμός στις Δημοτικές κοινότητες αλλά αναπληρωτής προέδρου και όχι σε μόνιμη βάση. Όταν απουσιάζει ο πρόεδρος ορίζει, λέει ο νόμος ,έναν εκ των συμβούλων του ο οποίος τον αναπληρεί μόνο για το διάστημα που απουσιάζει. Έχει γίνει τροποποίηση του νόμου το 2014.Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασίλη
    ευχαριστώ θερμά για την ενημέρωση. Είναι γεγονός ότι λόγο των προβλημάτων που αντιμετώπισα ότι έχω χάσει τεύχη. Θα επανέλθω
    Αλλά πάντως αυτό που έχει σημασία είναι η ενεργοποίηση της τοπικής δημοτικής αρχής , η οποία δυστυχώς ευρίσκεται σε πλήρη ακινησία. Ελπίζω και είμαι σίγουρος για την συνεργασία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή