Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

3η Έκθεση Τροφίμων - Τοπικών Προϊόντων.5,6 & 7 Αυγούστου.

    

Για τρίτη χρονιά σε λίγες μέρες θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της Κύμης, " Γ.Ν. Παπανικολάου", η 3η      Έκθεση Τοπικών Προϊόντων, 5, 6 και 7 Αυγούστου, μία εκδήλωση που ξεκίνησε το 2020, επαναλήφθηκε το 2021 και θα υλοποιηθεί για 3η φορά και φέτος.    Η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων είναι μια εκδήλωση που αποφασίστηκε από την Κοινότητα Κύμης και καθιερώθηκε με μεγάλη επιτυχία και πολλούς επισκέπτες, με σκοπό να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός. Κάθε χρόνο ο Πρώτος επισκέπτης είναι ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ.κ. Σεραφείμ, ο οποίος και ευλόγησε τα προϊόντα και ευχήθηκε καλή επιτυχία.

    Η δράση αυτή είναι μια εκδήλωση, η οποία λειτούργησε με ευθύνη του Συμβουλίου και στην σκληρή περίοδο της πανδημίας, τηρώντας τα αυστηρά μέτρα που προέβλεπε το Υπουργείο Υγείας, προσφέροντας  και μια  δυνατότητα εκτόνωσης των επισκεπτών, αλλά και μια ευκαιρία εργασίας από τα καταστήματα της πλατείας, τους παραγωγούς και όχι μόνο. 

       Πρόθεση του Συμβουλίου της Κοινότητας ήταν στην έκθεση να μην υπάρχει προσωποποίηση  μελών, αλλά να είναι δράση του Συμβουλίου της Κοινότητας, ώστε να συνεχίσει να πραγματοποιείται και όταν τα μέλη του Συμβουλίου θα έχουν αντικατασταθεί από άλλους που θα έχουν εκλεγεί στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Δεν είναι εύκολο, μια και υπάρχουν και οι προσωπικές επιθυμίες διακρίσεως.

       Πιστεύουμε ότι η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων της Κύμης, την οποία στηρίζει από φέτος και η Δ.Ε. Κύμης,   αλλά και τα προηγούμενα χρόνια ο Δήμος Κύμης - Αλιβερίου  και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, θα συνεχίσει να  πραγματοποιείται,  θα επεκτείνεται και τελικά θα γίνει θεσμός, όπως και η "Ανάβαση Κύμης" που δεν θα μπορεί την υλοποίησή της να την καταργήσει κανείς. Εφέτος και στην Παραλία της Κύμης 19 & 20 Αυγούστου.

       Καλούμε τους Δημότες, αλλά και τους επισκέπτες της Κύμης, να τιμήσουν την εκδήλωση, να ενημερωθούν και να αγοράσουν τα εξαιρετικά προϊόντα που παρουσιάζονται και ας ποιούνε και έναν καφέ ή ότι άλλο επιθυμούν στην ιστορική Πλατεία της Κύμης.

ΣΑΣ  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου