Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Κατά μέτωπο επίθεση Αναγνώστου σε Μπουραντά!

 


Κατά μέτωπο επίθεση στο δήμαρχο Κύμης-Αλιβερίου Θανάση Μπουραντά έκανε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Αναγνώστου, στην αποψινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Ο Δήμαρχος στη δευτερολογία του για το θέμα της λειψυδρίας στο δήμο, φανερά ενοχλημένος, προφανώς από την τοποθέτηση του κ. Αναγνώστου που ανέφερε χαρακτηριστικά για το θέμα: «Δεν περιμένω τίποτα από αυτή τη δημοτική αρχή. Μία άλλη πιθανώς να λύσει το πρόβλημα», ο κ. Μπουραντάς απευθυνόμενος στο Σώμα είπε: «Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες, τέτοια προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας δεν έχω δει. Και επειδή κάθομαι και τα ακούω εδώ όλα αυτά, θα σας έλεγα ότι κρατιέμαι και με το ζόρι…Λέει ο Παναγιώτης δεν περιμένω τίποτα από αυτή την πολιτική ηγεσία. Καληνύχτα και έληξε. Είσαι στο σκοτάδι σου, φίλε.»

Προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κ. Αναγνώστου, ο οποίος απευθυνόμενος στο δήμαρχο είπε: « Οχτώ χρόνια δεν τα κάνατε και θα τα κάνετε τώρα; Για όνομα του Θεού. Και είμαι στο σκοτάδι εγώ και δεν είστε εσείς; Οχτώ –εννιά χρόνια δημοτική αρχή; Δε δέχομαι να μου λέτε τέτοιες κουβέντες. Σε ένα μηχανικό της ΔΕΗ 40 χρόνια. Δε δέχομαι να λέτε εσείς προσωπικά αυτό το πράγμα. Στο σκοτάδι είστε εσείς που είστε 9 χρόνια δήμαρχος εδώ πέρα και άλλα τόσα στην Περιφέρεια και στη Νομαρχία και δεν έχουμε ένα δρόμο να πάμε στην Πρωτεύουσα του Νομού!»

Για να του απαντήσει στη συνέχεια ο κ. Μπουραντάς: «Αφού είσαι εκτός πραγματικότητας τι να κάτσω να συζητήσω μαζί σου;» Να σημειωθεί ότι ο κ. Αναγνώστου είχε εκλεγεί με το συνδυασμό του κ. Μπουραντά, ενώ στη συνέχεια ανεξαρτητοποιήθηκε.

ΠΗΓΗ :  eviakosmos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου