Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Ενημέρωση Δημοτών περί τίτλων και άλλων τινών.

      

      Επειδή στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις, θα πρέπει να κάνουμε κάποιες διορθωτικές τοποθετήσεις γιατί έχουμε γενικά ξεφύγει.

      Δεν υπάρχει απόφαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Κύμης που να ορίζει Ομάδα Πολιτιστικών Δράσεων ή όπως κάποιοι θέλουν να αναγράφουν κάτω από διάφορες αναρτήσεις. Υπάρχουν κατόπιν πρότασης του Προέδρου και έγκρισης του Συμβουλίου της Κοινότητας Κύμης καθήκοντα σε Συμβούλους που ακόμα ισχύουν παρά τις αλλαγές στη σύνθεση του, όπως του κ. Λάμπρου που είναι αρμόδιος για την αγροτική οδοποιία, της κ. Κουτέλου που είναι αρμόδια για τα πολιτιστικά και άλλων. Όλα τα άλλα που αναφέρονται  ή οι τίτλοι που απονέμονται  από κάποιους στο όνομά τους είναι εκ του πονηρού.

       Πριν από τρεις (3) μήνες ο Πρόεδρος με αίτημά του παρέλαβε από την υπηρεσία  καθαριότητας του Δήμου δέκα καλαθάκια με επιστήλια με σκοπό να τα τοποθετήσει εντός της Κύμης. Πέντε διπλά και πέντε μονά. Ανάλογη ενέργεια είχε κάνει και ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε.Κύμης για κάδους 250 λίτρων από τον Δήμο Αθηναίων από όπου και είχε πάρει δέκα πέντε(15) κάδους και καλαθάκια που αντικατέστησαν του καμένους και τα καλαθάκια τοποθετήθηκαν στην πλατεία της Κύμης και αλλού. Τα καλαθάκια ένα διπλό αντικατέστησε ένα σπασμένο της πλατείας της Κύμης, ένα διατέθηκε στην Κοινότητα Βιτάλων, κατόπιν αιτήσεως του Προέδρου και έγκρισης από την Δ.Ε και Κοινότητα Κύμης και τα τρία υπόλοιπα ήταν να τοποθετηθούν ένα στο σπίτι του Παπανικολάου, μπήκε, ένα στο Ταχυδρομείο, μπήκε και το τρίτο στο ΚΤΕΛ που θα μπεί. Από τα μονά δεν έχουν τοποθετηθεί και είναι σε αναμονή για την θέση που θα εγκρίνουν και οι   περίοικοι. 


     Ο κ. Αντιδήμαρχος πρόσφατα ζήτησε να τοποθετηθεί διπλό καλαθάκι στο σπίτι του Παπανικολάου και ενημερώθηκε, ότι είναι στο πρόγραμμα. Προφανώς ήταν αίτημα άλλων οι οποίοι και τον ευχαριστούν για την ανταπόκριση και καλά κάνουν γιατί μετέφερε το αίτημά τους, αλλά όπως προανέφερα ήταν να μπουν. 

     Αυτά για την σωστή ενημέρωση, γιατί το παρακάναμε με τα σαλιαρίσματα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου