Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Ανοικτή Επιστολή Διαμαρτυρίας Προέδρου Κοινότητας Κύμης προς Δήμαρχο Κύμης-Αλιβερίου.

 

ΣΧΕΤ.:  Αρθ.:79/ν.3852/2010/Α. Ε.88/ΑΠ:59846/21.08.2019ΥΠΕΣ   

κ. Δήμαρχε 

Αισθάνομαι την ανάγκη να διαμαρτυρηθώ έντονα  για την αντιμετώπιση των οργάνων του Δήμου κατά του Συμβουλίου της Κοινότητας Κύμης. 

Ενώ μέχρι τώρα ο Δήμος ζητά την θέση του Συμβουλίου της Κοινότητας για διάφορα θέματα που αφορούν την Κύμη, πρόσφατα για θέμα πολιτιστικών εκδηλώσεων, έλαβε υπόψη του έγγραφο της Δ. Ε. Κύμης, το οποίο αντέγραφε τις εκδηλώσεις για το καλοκαίρι 2022 της Κοινότητας Κύμης. Υπόψη ότι για το έγγραφο ο Πρόεδρος της Κοινότητας ενημερώθηκε από τον Αντιδήμαρχο Πολιτιστικών του Δήμου και όχι από την Δ.Ε.Κύμης.

 Η Κοινότητα Κύμης δεν έχει και ούτε είχε ποτέ αντίρρηση για την υλοποίηση των εκδηλώσεων, άλλωστε τις είχε προτείνει από τον Μάιο του 2022 και αυτές και άλλη μια που είχε σχέση με Κυμαίους Καλλιτέχνες. 

 Έπρεπε το Συμβούλιο της Κοινότητας Κύμης να έχει ενημερωθεί έγκαιρα και ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Κύμης να υποστηρίξει το αίτημα της Κοινότητας μια και ήταν ίδιο με το αίτημα της Δ.Ε.   και ως μέλος της οικονομικής επιτροπής να το  στηρίξει και οφείλει να μην παρασύρετε από μικρότητες αφελών συνεργατών του. Κανένας δεν θα αισθανόταν δυσαρεστημένος. 

Με την παρούσα εκφράζω την αγανάκτησή μου έναντι των ενεργειών που σας περιέγραψα και ελπίζω στην επέμβασή σας προκειμένου ανάλογες περιπτώσεις να μην επαναληφθούν και να αποδεικνύεται εμπράκτως ο σεβασμός προς τα κατώτερα κύτταρα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

                                                               Ο

                                               Πρόεδρος της   Κοιν. Κύμης

                                                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου