Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Αναβολή των Κινητοποιήσεων της 29ης Μαίου και 1η Ιουνίου


ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ - ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ                27-05-2011


ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΥΜΗΣ –
ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ-
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ

   Ο Δήμος Κύμης – Αλιβερίου εκφράζει την ικανοποίηση  του για την αποσαφήνιση από πλευράς  του Υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μιχάλη Τιμοσίδη, της αδιατάραχτης συνέχισης της λειτουργίας του Νοσοκομείου Κύμης.   Με την εγρήγορση του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου και την εξαγγελία των κινητοποιήσεων, την δυναμική παρουσία του Δήμου Καρύστου και την συνδρομή βουλευτών του Νομού, προφανώς διαπιστώθηκε η ασάφεια που υπήρχε στην προηγούμενη ανακοίνωση του Υπουργείου.
 
  Σύμφωνα με τα όσα διαβεβαίωσε την αντιπροσωπεία των εργαζομένων του Νοσοκομείου,  ο Υφυπουργός αλλά και την χθεσινή έγγραφη  ανακοίνωση που εκδόθηκε : «τα Γενικά Νοσοκομεία- Κέντρα Υγείας Κύμης και Καρύστου συνεχίζουν ως έχουν την λειτουργία τους και την προσφορά τους στους κατοίκους του Νομού Εύβοιας».

   Μετά από όλα αυτά η ανησυχία όλων - Δημοτικής αρχής, εργαζομένων στο Νοσοκομείο, φορέων και  κατοίκων της περιοχής, προς το παρών  κατευνάζεται.  

  Ο Δήμος Κύμης – Αλιβερίου,  αναβάλλει τις εξαγγελθείσες κινητοποιήσεις της Κυριακής 29 Μαΐου και της Τετάρτης 1 Ιουνίου , παραμένοντας όμως σε επιφυλακή μέχρι την  ψήφιση του νομοσχεδίου και την καταστολή όλων των ανησυχιών.

Ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου 
Δημήτρης Γ. Θωμάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου