Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Νοσοκομείο Κύμης " Γ. Παπανικολάου "


  

      Σε έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του συμβουλίου του πρώην Δήμου Κύμης, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Καρυστίας και Σκύρου κκ Σεραφείμ, του Δημάρχου Κύμης - Αλιβερίου κ. Δημητρίου Θωμά, αντιδημάρχων,δημοτικών και τοπικών συμβούλων  και πλήθος κόσμου αποφασίσθηκε:   

      1. Να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Ιουνίου συγκέντρωση εμπρός από το άγαλμα του Γ.  Παπανικολάου, στην υψηλή γέφυρα Χαλκίδας 
και αποκλεισμός της γέφυρας. 
      2. Συγκέντρωση την Κυριακή 29 Μαίου και ώρα 11.00 στην αίθουσα του γηροκομείου Κύμης για συντονισμό και ενημέρωση όλων των κατοίκων του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου, των Βουλευτών του Νομού και όλων των εμπλεκομένων, σχετικά με την διατήρηση του Νοσοκομείου Κύμης σαν Νοσοκομείο και τον μη υποβιβασμό του, αλλά την αναβάθμισή του.
     3. Ενεργοποίση από τώρα όσων μπορούν να προσφέρουν στην προσπάθεια.

    Παρακαλούνται όσοι διαβάσουν αυτό το μήνυμα, να μετατραπούν σε πολλαπλασιαστές ισχύος και να αναμεταδώσουν το  δίκαιο αίτημα των κατοίκων του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου, αλλά και των κατοίκων της Σκύρου, για διατήρηση του Νοσοκομείου Κύμης, τιμώντας ταυτόχρονα και τον μεγάλο ευεργέτη της ανθρωπότητας Γεώργιο Παπανικολάου.

     Όλοι την Κυριακή στο γηροκομείο Κύμης, γιατί όλοι μαζί μπορούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου