Κυριακή 15 Μαΐου 2011

9η Ανάβαση Κύμης

         
          Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 9η Ανάβαση Κύμης, που διεξάγεται στη διαδρομή Παραλία - Κύμης προς Κύμη, κάτω από ένα εξαιρετικό καιρό, με μεγάλη επιτυχία.
           Πλήθος κόσμου μπόρεσαν να απολαύσουν έναν εξαιρετικό αγώνα, μαζί με παγωμένες μπύρες και σουβλάκια, χωρίς προβλήματα και ατυχήματα, λόγω της άριστης προετοιμασίας της οργανωτικής επιτροπής (start line), του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου και των μέτρων τάξης της ΕΛ.ΑΣ.

Τα αποτελέσματα κατά κατηγορία :
         


          Τον  αγώνα παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου, ο Δήμαρχος Ερέτριας, οι Αντιδήμαρχοι κ. Μπάτσα Αρετή και κ.Παππάς Βασίλειος, οι οποίοι από πλευράς Δήμου μαζί με τον Σύμβουλο κ. Χριστόπουλο Βασίλειο οργάνωσαν την όλη εκδήλωση, με κάθε λεπτομέρεια, μεγάλος αριθμός Συμβούλων και πλήθος κόσμου εκτός των κατοίκων Κύμης και περιχώρων.


         Με το τέλος της απονομής των βραβείων στους νικητές ο Δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου, ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν για την επιτυχία της εκδηλωσης και υποσχέθηκε ότι του χρόνου στην 10η Ανάβαση το κλίμα θα είναι πανηγυρικό.


     Όσοι επιθυμούν φωτογραφίες από την εκδήλωση μπορούν να απευθύνονται στην Δημοτική Κοινότητα Κύμης στο τηλ.: 22220-24000, προκειμένου να τους αποσταλεί δωρεάν cd με μεγάλο αριθμό φωτογραφιών από την εκδήλωση.
       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου