Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

Συνεδρίασε το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης.
Την       Τετάρτη  24  Απριλίου  2013  και ώρα    11.00   στο χώρο συνεδριάσεων του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, Ιππ. Βάχλα 14, 1ος όροφος, συνεδρίασε το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης και έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:
1.    Έκανε δεκτή την εισήγηση του Προέδρου για ονοματοθεσία οδού με το όνομα του πρόσφατα αποβιώσαντος Ναυάρχου Νικολάου Παππά και ανέστειλε την απόφαση για νεώτερη ημερομηνία, μετά την τέλεση του 40ημέρου μνημοσύνου του αποβιώσαντος, κατόπιν αιτήματος της οικογενείας του. 
2.      Έκανε δεκτή την εισήγηση του Προέδρου για υποβολή αιτήματος προς ΔΕΥΑΚ-Α για  μείωση παγίου ύδρευσης, σε τιμή ίση με την μέση τιμή των υπολοίπων Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου.
3.      Έκανε δεκτή την εισήγηση του Προέδρου για υποβολή αιτήματος προς τον Δήμο Κύμης – Αλιβερίου, για την διάθεση χώρου στέγασης του γραφείου του υπό ίδρυση φιλοζωικού συλλόγου Κύμης, στον αυτό χώρο με το γραφείο του Κυνηγητικού Συλλόγου (πρώην αστυνομικό κατάστημα).
4.      Έκανε δεκτή την εισήγηση του Προέδρου για μονοδρομήσεις δρόμων, που προβλέπονται και από την μελέτη για το ιστορικό κέντρο της πόλεως:
α. Οδός Ταξιαρχών από αρχής (συνέχεια Ε. &. Δ. Γαλάνη) με την αυτή φορά, μέχρι την οδό Πολυτεχνείου.
β. Οδός Δ. Βάχλα από Ε. & Δ. Γαλάνη  έως Στ. Οικονόμου με   φορά προς την Στ. Οικονόμου.
5.    Ενημέρωση επί ενεργειών Προέδρου για :

α.  Εργασιών σχετικά με Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας.
β.  Υπό ίδρυση φιλοζωικό σύλλογο Κύμης.
γ.  Δημοτικά Νεκροταφεία και εφαρμογή του σχετικού κανονισμού.
δ.  Υποβολή εκ νέου στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και Οικονομική Επιτροπή του Δήμου απόφασης περί κοστολόγησης πεζοδρομίων, δρόμων  και πλατειών της Δ. Κ. Κύμης.
6.   Έκανε δεκτή την εισήγηση του Προέδρου για υποβολή αιτήματος προς    Δήμο Κύμης – Αλιβερίου :
α. για αντικουνουπική προστασία.
β. καθαρισμό ρεμάτων.
7.   Έγινε ενημέρωση   από τον Πρόεδρο  για δραστηριότητες της Δ. Κ. Κύμης, από την προηγούμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου και εγκρίθηκαν προ εγκρίσεις λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και άδεια χρήσεως μουσικής.
8.            Λοιπά  έκτακτα θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου