Σάββατο 20 Απριλίου 2013



     Σύμφωνα, με έγκυρες   πληροφορίες ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου συμπεριλαμβάνεται στους περίπου δέκα Δήμους που τον προσεχή Σεπτέμβρη πρόκειται να  διαλυθούν για να δημιουργηθούν μικρότεροι Δήμοι. 
           Συγκεκριμένα ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου  θα χωριστεί σε δύο Δήμους.     Τον Δήμο Κύμης που θα περιλαμβάνει τις Δημοτικές Ενότητες Κύμης, Κονιστρών και Αυλώνος και τον Δήμο Αλιβερίου που θα περιλαμβάνει τις Δημοτικές Ενότητες Ταμυναίων και Δυστίων. Τον Σεπτέμβρη θα περάσει ο νόμος και πιθανόν να περιλαμβάνει και αλλαγή της ημερομηνίας των εκλογών για τον Νοέμβρη του 2014. Η έναρξη λειτουργίας των νέων Δήμων θα  γίνει την 1η Ιανουαρίου 2015.
     Η πρόταση για τη διάσπαση του Δήμου Κύμης Αλιβερίου αποτελούσε υπόσχεση της Νέας Δημοκρατίας  και προσωπικά του Αντώνη Σαμαρά και στην οποία συνηγορούν και τα άλλα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης.  
         Άραγε τώρα ποιον αντίπαλο θα κατεβάσουν οι αντίπαλοι του Θωμά που με νύχια και δόντια τον πολεμούσαν; Μέχρι και υπέρ του Καλλικρατικού  Δήμου Κύμης - Αλιβερίου είχαν τοποθετηθεί παρασκηνιακά προκειμένου να αυξήσουν την πιθανότητα να κερδίσουν τον Δήμο. Ίσως κάποια στιγμή καταλάβουν ότι τους Δημάρχους τους εκλέγουν τα έργα τους. 
Περισσότερα στο Λαλα-το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου