Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

Στόμιο : Συγκρατημένη ικανοποίηση για την εξέλιξη του έργου,Νέα συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε χθες 16 Απριλίου   στην Πλατάνα μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Κύμης – Αλιβερίου Δημήτρη Θωμά, μεταξύ των κατοίκων και επαγγελματιών της ευρύτερης περιοχής, παρουσία της Δημοτικής Αρχής και του εκπρόσωπου της Δ.Τ.Υ. της Περιφέρειας κ. Λολακά Τάσου, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της εξέλιξης της κατασκευής του έργου αντιστήριξης στον πολύπαθο παραλιακό δρόμο του Στομίου.

Η εξέλιξη του έργου, κατά γενική ομολογία, είναι ικανοποιητική και όπως αναφέρθηκε στην τοποθέτησή του τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο κ.Λολακάς, με τους ρυθμούς αυτούς το έργο θα έχει ολοκληρωθεί στις αρχές καλοκαιριού.

Όσοι παρευρέθηκαν εξέφρασαν συγκρατημένα την ικανοποίησή τους για την πορεία των εργασιών μέχρι σήμερα, αλλά και την επαγρύπνηση για την μετέπειτα εξέλιξή του έργου.

Με την ευκαιρία της συνάντησης υπήρξε ενημέρωση από το Δήμαρχο και για το έργο που υλοποιείται στον παραλιακό δρόμο της Πλατάνας  με πόρους του Δήμου καθώς και ενημέρωση από τον κ. Λολακά για την επικείμενη δημοπράτηση της οριστικής μελέτης προστασίας αυτού του δρόμου αυτού.

        

2 σχόλια:

 1. Κύριε Άγγελε,

  Καλημέρα.

  Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από την τελευταία σας ενημέρωση σχετικά με το δρόμο του Στομίου.
  Το προηγούμενο διάστημα, απ' ότι διάβαζα, κάνατε εβδομαδιαίες επισκέψεις στις εργασίες.
  Συνεχίζετε να παρεβρίσκεστε;
  Προχωρούν σε ικανοποιητικό βαθμό;
  Πότε θα είναι έτοιμος για να δοθεί στην κυκλοφορία;

  Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Λοιπόν....
  ....ο εργολάβος πληρώθηκε κανονικά και δεν υπάρχει δικαιολογία για την παύση των εργασιών.
  Ο δήμαρχος έχει προκαλέσει συνάντηση, εάν δεν κάνω λάθος για την Πέμπτη, 23 Μαϊού για ενημέρωση.
  Θα τα ξαναπούμε.
  Ευχαριστώ για την επικοινωνία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή