Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Όλοι μαζί μπορούμε - Σκάϊ - Δράσεις - Κύμη-28.07.2013

         1.  Σε συνεργασία με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, για την ανάπτυξη του εθελοντισμού και στο πρόγραμμα " όλοι μαζί μπορούμε ", η Δημοτική Κοινότητα Κύμης οργανώνει την Κυριακή 28 Ιουλίου 2013 και από ώρα 10.00, ημέρα εθελοντικής προσφοράς και δράσης      στην περιοχή Σουτσίνι/Αγία Μαρίνα Κύμης με σκοπό την καθαριότητα της συγκεκριμένης ακτής αλλά και την αποκατάσταση της παλαιάς πηγής στην υπάρχουσα ρεματιά  καθώς και του περιβάλλοντος χώρου όπου θα ανακατασκευασθεί ο Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας.

          2.  Καλούνται όλοι οι κάτοικοι της περιοχής που διαθέτουν ανάλογα μηχανήματα και εξοπλισμό και όχι μόνο, αλλά και όσοι μπορούν να μαζέψουν ένα κενό μπουκαλάκι νερού, να προσέλθουν προκειμένου να προσφέρουν την βοήθειά τους.
         
          3.  Την προηγούμενη ημέρα Σάββατο και ώρα 11.00, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση         στο χώρο στάθμευσης του ορεινού δρομολογίου (από Μισόκαμπο), προκειμένου δοθούν συντονιστικές οδηγίες προς τους συμμετέχοντες ιδιοκτήτες μηχανημάτων και λοιπών εμπλεκομένων που θα έχουν την δυνατότητα να προσέλθουν.      
         
          4.       Ο Δήμος Κύμης – Αλιβερίου παρακαλείτε για την διάθεση των αναγκαίων οχημάτων αποκομιδής και μέσων για την υποστήριξη της όλης ενέργειας.                  
5.            Τα διάφορα σωματεία, στα οποία κοινοποιείται η παρούσα παρακαλούνται για την συμμετοχή τους. 
6.            Οι κ.κ. Αντιδήμαρχοι  , στους οποίους κοινοποιείται η παρούσα   λόγω των αρμοδιοτήτων τους, παρακαλούνται για  την συμμετοχή κατά την κρίση τους. 
7.            Το Υπολιμεναρχείο Κύμης, παρακαλείτε για την τήρηση μέτρων στάθμευσης κατά την ημέρα της «δράσης».
8.            Τηλέφωνα επικοινωνίας:
                   Πρόεδρος Δ.Κ.Κύμης       :  6937446652
                   Αντιπρόεδρος Δ.Κ.Κύμης  :  6972053864 
9.    Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας, λαμβάνοντας υπόψη ότι η εθελοντική προσφορά αλλά και η προβολή του τόπου μας είναι υποχρέωση όλων μας.

Οι φωτογραφίες αναρτώνται ώστε να υπάρχει μέτρο σύγκρισης μετά την ¨δράση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου