Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Στόμιο τέλος;


ΠΗΓΗ: EVIAKOSMOS 

Στην κυκλοφορία δόθηκε από χθες ο δρόμος στο Στόμιο, προκειμένου να γίνεται πιο γρήγορα η διέλευση από και προς το λιμάνι της Κύμης. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Θανάσης Μπουραντάς στοeviakosmos.gr  το έργο δεν μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη αλλά έχουν γίνει τα έργα αντιστήριξης του οδοστρώματος.
 «Είχαμε δεσμευτεί ότι τις πρώτες μέρες του Ιουλίου ο δρόμος θα δινόταν στην κυκλοφορία, αντιλαμβανόμενοι την αυξημένη κίνηση των οχημάτων από και προς το λιμάνι της Κύμης. Το πρώτο και βασικό στάδιο των έργων αποκατάστασης των προβλημάτων που είχαν δημιουργηθεί λόγω των κατολισθήσεων, ολοκληρώθηκαν.

Επίσης πραγματοποιήθηκε η απομάκρυνση από το οδόστρωμα όλων των εμποδίων που δεν επέτρεπαν τη διέλευση των οχημάτων. Έχουν ήδη τοποθετηθεί πινακίδες σήμανσης, ώστε να γνωρίζουν οι οδηγοί ότι στο συγκεκριμένο τμήμα εκτελούνται έργα και απαιτείται ως εκ τούτου ιδιαίτερη προσοχή, όπως συμβαίνει σε παρόμοιες περιπτώσεις» είπε ο κ. Μπουραντάς.
     Θα παραμείνει όμως το ερώτημα: Εάν δεν ασκούσαν πίεση ο Δήμος Κύμης - Αλιβερίου και ο Δήμος Σκύρου θα γινόταν το έργο; Θα τελείωνε το βάσανο  μέσα στις προθεσμίες; Και πότε θα ολοκληρωθεί; Μήπως τώρα που δόθηκε ο δρόμος στην κίνηση, ξεχάσουμε την ολοκλήρωση; Περιμένουμε την συνέχεια.
      Στη συνέχεια παραθέτουμε αυτόσιο Δελτίο Τύπου του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου.



ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ                                                       6/7/2013
  
Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της  αποκατάστασης
στο δρόμου του  Στομίου

 Με την ολοκλήρωση των εργασιών του πρώτου σταδίου,  του  πολύπαθου δρόμου στο Στόμιο  θα ήθελα προσωπικά αλλά και εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου  και των δημοτών μας,  να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη κ. Κλέαρχο Περγαντά, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Αθανάσιο Μπουραντά και της υπηρεσίες τους για την  επίλυση του προβλήματος.
Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε την εξέλιξη αυτή. Από την πρώτη στιγμή του ατυχήματος το 2008 κινηθήκαμε προς   κάθε κατεύθυνση και η αποκατάσταση του δρόμου, ήταν στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας. Έπειτα από μεγάλο και επίμονο αγώνα, βρισκόμαστε πλέον στην ευχάριστη θέση το πρώτο στάδιο του έργου να ολοκληρώνεται. Αισθανόμαστε δικαιωμένοι που η συνεχής προσπάθεια μας και ειδικότερα η επαγρύπνηση των τελευταίων μηνών, τόσο η δική μας όσο και των κατοίκων οι οποίοι ενημερώνονταν σε εβδομαδιαία βάση για την εξέλιξη των έργων έφερε αποτέλεσμα. Περιμένουμε άμεσα να δοθεί ο δρόμος στην κυκλοφορία .   
 Εφιστούμε την προσοχή των οδηγών διότι  παρά τις φήμες που κυκλοφορούν δεν έχει αποδοθεί ακόμη ο δρόμος στην κυκλοφορία. 

Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου

Δημήτρης Γ. Θωμάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου