Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Συνεδρίασε το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης.



Συνεδρίασε σήμερα   Τετάρτη  17  Ιουλίου  2013  και ώρα    11.00   στο χώρο συνεδριάσεων του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, Ιππ. Βάχλα 14, στον 1ο όροφο, το Συμβούλιο της Δ. Κ. Κύμης   για τα παρακάτω θέματα :

1.    Τελική διευθέτηση κατά κατάστημα των παραχωρούμενων  κοινοχρήστων χώρων της κεντρικής πλατείας  "Γ. Παπανικολάου" της Κύμης. 
2.    Εξέτασε μετά εισήγηση του Προέδρου τις προϋποθέσεις για  παραχώρηση χρήσης πεζοδρομίων σε καταστήματα της πόλεως της Κύμης, με βάση την άδεια λειτουργίας τους και δεν έλαβε απόφαση προκειμένου καθορισθούν με βάση το Νόμο, οι προϋποθέσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα πρέπει να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι .
3.    Έκανε δεκτή εισήγηση του Προέδρου για αναστολή της απόφασης με αα 24/2013 με την οποία είχε υποβλήθηκε  αίτημα προς τον Δήμο Κύμης – Αλιβερίου, για την έκδοση πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής κατά του Γ. Αναγνώστου από το τμήμα που κατέλαβε από ιδιοκτησία του Δήμου στον πρώην Κινηματογράφο «ΚΑΡΜΕΝ» και επανεξέταση του θέματος.
4.   Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από τον  Προέδρου του Συμβουλίου για τις   εργασίες στο   Νεκροταφείο Εισοδίων Παναγίας Κύμης για την περίφραξη αυτού και για τις διευθετήσεις των Πλατειών  Δομήνικου Θεοτοκόπουλου και Αδελφών Μητρά.    Επίσης εγκρίθηκαν και αιτήσεις για αδεια χρήσεως μουσικής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου