Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Όλοι μαζί μπορούμε - Σκάϊ - Δράσεις - Κύμη-28.07.2013


         1.  Πραγματοποιήθηκε σήμερα 28 Ιουλίου 2013, σε συνεργασία με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την Δημοτική Κοινότητα Κύμηςστο πρόγραμμα για την ανάπτυξη του εθελοντισμού    " όλοι μαζί μπορούμε ",  ημέρα εθελοντικής προσφοράς και δράσης     στην περιοχή Σουτσίνι/Αγία Μαρίνα Κύμης με σκοπό την καθαριότητα της συγκεκριμένης ακτής αλλά και την αποκατάσταση της παλαιάς πηγής στην υπάρχουσα ρεματιά  καθώς και του περιβάλλοντος χώρου όπου θα ανακατασκευασθεί ο Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας.
          2.  Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πλήθος κόσμου, ορμώμενοι από την ενημέρωση του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης του Σκάϊ, καθώς και τα νεαρά παιδιά του 1ου Summer Camp Basketball, που διοργανώνει ο Δήμος Κύμης - Αλιβερίου.  
       
          3.  Την εκδήλωση υποστήριξαν με την εθελοντική τους προσφορά και παρουσία η Ένωση Εμπόρων και Καταστηματαρχών Κύμης και περιχώρων, η Ευβοϊκή Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, ο Αθλητικός Όμιλος Κύμης αλλά ιδιαίτερα ο κ. Τζανής Ιωάννης με την ομάδα του και με τα συνεργείο καθαρισμού του .   Σημαντική η προσφορά και συμμετοχή του προσωπικού του Δήμου     Κύμης – Αλιβερίου           
         
4.    Η Δημοτική Κοινότητα Κύμης ευχαριστεί θερμά τον Σκάϊ, τηλεόραση και ραδιόφωνο για την προβολή της "ΔΡΆΣΗΣ", τον Δήμο Κύμης - Αλιβερίου για την διάθεση των μέσων για την υλοποίηση της εκδήλωσης και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο κ. Παππά Βασίλειο για την στήριξη αλλά και την προσωπική του παρουσία, την Ένωση  Εμπόρων και Καταστηματαρχών Κύμης και περιχώρων την Ευβοϊκή Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κύμης και το Υπολιμεναρχείο Κύμης για την κάλυψη της εκδήλωσης, τον Α. Ο. Κύμης αλλά και όλους όσους με την εθελοντική τους προσφορά απέδειξαν ότι "όλοι μαζί μπορούμε". 
Έτσι ήταν η πηγή στο Σουτσίνι.
Και έτσι έγινε!
Και δεν ήταν μόνο αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου