Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Η Εύβοια αντιστέκεται και λέει ΟΧΙ στα διόδια!




Έντονη η παρουσία των αιρετών εκπροσώπων του Δήμου  Κύμης - Αλιβερίου στη διαμαρτυρία για την εγκατάσταση διοδίων από Αθήνα για Χαλκίδα - Εύβοια.
Η ίδια ομάδα με την αυτή σύνθεση συμμετείχε και στην ενημέρωση για την υποβάθμιση του Αστυνομικού Τμήματος Κύμης στη Λαμία.
Μπορούμε να πληροφορηθούμε ποίοι εκ τοπικών Αρχών εκπροσώπησαν την Κύμη;



5 σχόλια:

  1. Πηγαίνοντας για Λαμία, σταμάτησαν για να βγάλουν φωτογραφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που είναι η Αντιπολίτευση; Που είναι ο Δ. Θωμάς; Που είσαι εσύ Άγγελε; Μήπως εσείς δεν περνάτε από τα διόδια; Αυτό ρωτάει ο κόσμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κώστα απέχεις της πραγματικότητας. Ζητάς την αντιπολίτευση για να σας σώσει λόγω της ανικανότητας που έχει η Δημοτική Αρχή, τι στιγμή που την καταδιώκεται "δια παντός διαθεσίμου μέσου" που λέγαμε στο Στρατό, ώστε να καθαρίσετε από τώρα το χώρο για τις επόμενες εκλογές. Νομίζεις ότι ο κόσμος δεν έχει καταλάβει το σκοπό της; Ζητάς συνεργασία τη στιγμή που με παιδαριώδη τρόπο οργανώνονται εκδηλώσεις υψίστης σημασίας για την περιοχή. Ας πήγαιναν στις διάφορες εκδηλώσεις πρώτα οι σημερινοί Δημοτικοί Άρχοντες και μετά να ρωτάς για την Αντιπολίτευση. Και στο κάτω - κάτω ποιος ενημέρωσε την Αντιπολίτευση για τις ενέργειες του Δήμου; Μόνο για την συγκέντρωση στην Κύμη, γιατί ήθελαν να έχουν την παρουσία της. Αλλά επειδή απέχεις από την καθημερινή ζωή της Κύμης σε πληροφορώ με σαφήνεια ότι η Συμπολιτεία έχει αποτύχει παντελώς σε όλα τα επίπεδα. Ας ολοκληρώσει τα έργα που δεν πρόλαβε να κάνει ο Θωμάς και επί τέλους ας μας πουν και τι θα κάνουν στο μέλλον. Μέχρι στιγμής τρέχουν πίσω από τα έργα, αλλά δεν τα προλαβαίνουν και η περιοχή χάνει μεγάλα χρηματικά ποσά. Ο χρόνος δεν τρέχει γι' αυτούς. Ακόμα και τα στελέχη της Συμπολιτείας δηλώνουν ότι κακώς ασχολήθηκαν. Καλή σου μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή