Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΌΧΙ στην υποβάθμιση του Αστυνομικού Τμήματος.

Μετά τα σχόλια, αναρτήσεις και έντονες διαμαρτυρίες προς τις τοπικές Δημοτικές Αρχές, χθες,  20 Νοε. 2015, το απόγευμα διοργανώθηκε   συγκέντρωση στην Κύμη ενάντια στην υποβάθμιση του Αστυνομικού Τμήματος σε Σταθμό. Ο Δήμαρχος Θανάσης Μπουραντάς ενημέρωσε τους παριστάμενους για τις κινήσεις του Δήμου και τις απαντήσεις των αρμοδίων. Κοινή απόφαση όλων ήταν η συνέχιση της διεκδίκησης για να παραμείνει το Αστυνομικό Τμήμα Κύμης.  

Να επισημάνουμε εδώ ότι ΔΕΝ παρευρέθει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Σεραφείφ, ο οποίος σε όλους τους αγώνες της Κύμης συνέβαλε δυναμικά, λόγο του ότι η εκδήλωση συνέπιπτε με εκκλησιαστικές υποχρεώσεις, δεν παρευρέθηκαν Βουλευτές του Νομού, ανώ για άλλες περιοχές μέχρι διαβήματα στη Βουλή έκαναν, δεν παρευρέθει εκπρόσωπος της Περιφέρειας και η συμμετοχή των Κυμαίων ήταν περιορισμένη. Εάν δεν συμμετείχαν και οι υποστηρικτές και ψηφοφόροι του τέως Δημάρχου κ. Θωμά, η συγκέντρωση θα είχε πλήρη αποτυχία. Προγραμματίσθηκε σε λάθος χρόνο και χωρίς να ληφθούν υπόψη οι υποχρεώσεις αυτών που θα έπρεπε να κληθούν και θα μπορούσαν ασκήσουν κάποια πίεση στα κέντρα αποφάσεων.

Γιατί; Γιατί δεν τους ενδιαφέρει η ουσία της υπόθεσης, αλλά απλά να καλυφθεί κάποιο κενό στην υπάρχουσα κατάσταση.
Η διάθεση και η αισιοδοξία είναι εμφανής στα πρόσωπα των Συμβούλων της Συμπολιτείας!

3 σχόλια:

  1. ΚΕ ΜΑΡΓΕΛΗ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΤΕ; ΥΠΗΡΞΑΝ ΛΟΓΟΙ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ; Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΑΥΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΜΙΑ Ή ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μου αρέσει να κοινοποιώ τα προσωπικά μου προβλήματα, αλλά αν είσθε Κυμαίως θα τα ξέρετε, αν δεν είσθε το ενδιαφέρον είναι ψευδεπίγραφο. Πάντως δεν είμουν στην Κύμη.
    Θα πρέπει όμως να παραδεχθείτε ότι η προετοιμασία της εκδήλωσης και η
    χρονική επιλογή ήταν λανθασμένες και γι΄αυτό και αποφεύγετε να το σχολιάσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΓΕΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή