Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Ή θα βρέξει ή θα χιονίσει ή καλό καιρό θα κάνει!

 
 Στα διάφορα ιστολόγια έχουν αρχίσει και αναρτούνται διάφορα σχόλια για τον σκληρό και ανελέητο αγώνα για την μη υποβάθμιση του Αστυνομικού Τμήματος Κύμης. Μούσκεμα στον ιδρώτα από τον μπάρμα Γιάννη μέχρι τον μπάρμπα Θανάση. Αγόρασαν και ιδικές πετσέτες για τον ιδρώτα.
Αποτέλεσμα εικόνας για μαπετ σοουΒέβαια έχουν κάποια προβλήματα λόγο ηλικίας αλλά και κάποιας απειρίας μια και ποτέ τους δεν ασχολήθηκαν με αγώνα κόντρα στην Κρατική Αρχή γιατί πάντα ήταν μισθοσυντήρητοι.Ο καιρός των Δημογερόντων πέρασε!
   Τώρα λοιπόν ρίχνουν το βάρος στον συμπατριώτη Αναγνωστάκη, ο οποίος τι να  κοιτάξει; Να κοιτάξει τα Ψαχνά ή την Αρτάκη, την Αιδηψό που έκαναν και Βουλευτές επερώτηση στη Βουλή ή την Κύμη που εκτός από τις "κλέουσες" επιστολές δεν έχει καμιά άλλη υποστήριξη;
   Ο κ. Υπουργός εξ Ευβοίας και οι Βουλευτές, καθώς και οι παραλίγο Βουλευτές από την Δ.Ε.Κύμης γιατί δεν ακούγονται; Τους ενέπλεξε κανείς;
   Όλα αυτά είναι παράπλευρες απώλειες των εκλογικών αποτελεσμάτων του 2014 και του προγράμματος "Καλλικράτη" και φοβάμαι ότι δεν έχουμε δει ακόμα τίποτε.  
    Θέλει υπομονή που δεν έχουν χρόνο, επιμονή που δεν διαθέτουν και πίστη σε αυτό που πρέπει να κάνουν, αλλά δεν πιστεύουν!
    Κρατούν βέβαια μία θέση (πισινή) σε περίπτωση που παραμείνει το Αστ. Τμήμα όπως είναι, όχι από τις δικές τους προσπάθειες αλλά από άλλους που ασχολούνται με το θέμα, αλλά  είδη έχουν αρχίσει να ετοιμάζουν το έδαφος σε περίπτωση  αποτυχίας και ρίχνουν το βάρος στην τρόϊκα, λες και δεν υπήρχε όταν δώσαμε τον αγώνα για τα Ειρηνοδικεία κ.α.
   Άντε να δούμε που θα φθάσουμε. Τα λάθη πληρώνονται.
   Κουμιώτες κουράγιο!

19 σχόλια:

  1. Για να καταλαβαίνουν οι αναγνώστες του ιντζου σε ποια ιστολόγια αναφέρονται, τα παραπανω σχόλια, θελω να ενημερώσω ότι δεν είναι πολλά αλλά ένα η ομάδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΕΥΒΟΙΩΤΩΝ την οποία, αποτελούν περίπου 8.000 μέλη και η επισκεψιμότητα σε κάθε της θέμα ξεπερνά τα 5.000 κλικ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο για το ιστολόγιό σου που έχει τόσους αναγνώστες, αλλά είναι πολύ εγωιστικό να πιστεύεις ότι μόνο εσύ αναφέρεσαι στο θέμα του Αστυνομικού Τμήματος, άσε που βασικά εγώ δεν διαβάζω τις αναρτήσεις σας, αλλά είναι αλήθεια ότι τις είδα στο fb. Στοιχεία από αυτά που γράφεις περιέχονται στην δική μου ανάρτηση, αλλά οι πηγές μου είναι πρωτογενής από εκδηλώσεις και αντιδράσεις και όχι τη δική σου ανάρτηση. Ουσιαστικά βέβαια εσύ βλέπεις το θέμα από εντελώς αντίθετη γωνία με προφανή προσπάθεια δικαιολόγησης της Δημοτικής Αρχής. Βασικά και εσένα δεν σε ενδιαφέρει η υποβάθμιση της Κύμης. Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άγγελε, το ιστολόγιο δεν είναι δικό μου. Ανήκει σε μια αρκετά μεγάλη ομάδα φίλων και το μπράβο θα πρέπει να το απευθύνεις σε αυτούς. Βέβαια, τα θέματα που βάζουμε όπως και εσύ, είναι γνωστά σε όλους μας και δεν είπα ότι μας τα κλέβεις. Προς Θεού. Τα ανεβάζουμε για να τα σχολιάζουμε από τη δική μας οπτική γωνία σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε. Αυτή είναι η διαφορά της ομάδος μας με το Ίντζου το οποίο διαχειρίζεσαι μόνο εσύ με τον τρόπο που ξέρεις και ξέρουμε όλοι μας. Το Ίντζου πιστεύω, θα πρέπει να το διατηρήσεις αλλά μόνο για να προβάλεις την περιοχή μας και όχι αυτούς που προβάλεις και τους κάνεις Θεούς. Δεν το αξίζουν. Πιστεύω ότι οι εξελίξεις που έρχονται θα με δικαιώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κώστα, για άλλη μια φορά θα σου το ξαναπώ. Δεν στηρίζω κανέναν. Ο κάθε ένας αξιολογείτε από τα έργα του, από το ίχνος που αφήνει πίσω του. Ο Βάχλας έκανε την οδό Πολυτεχνείου που παρακάμπτει την Κύμη και είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα της Κύμης, ο Θεοδώρου, ο Χρήστος, έκανε το κλειστό γυμναστήριο, ο Σιδεράκης, άνοιξε δρόμους και αποφόρτισε την εσωτερική κυκλοφορία της Κύμης και ξεκίνησε τον Ά Βιολογικό σταθμό που ολοκλήρωσε ο Θωμάς, που έκανε το σπίτι του Παπανικολάου, που με τις ενέργειές του ξεκίνησαν και ολοκληρώθηκαν ή θα ολοκληρωθούν σύντομα το λιμάνι της Κύμης, το ιστορικό κέντρο, και στρώθηκαν με άσφαλτο όλοι οι αγροτικοί δρόμοι και ο ορεινός δρόμος προς Σουτσίνι, τον παραλιακό τον είχε κάνει ο Σιδεράκης και κάθε ένας κάτι αφήνει πίσω του. Δεν μπορείς να δια γράφεις κάθε καλό που έκανε κάποιος ή να αμφισβητείς κάθε πράξη η ενέργειά του με βάση φήμες. Και επί πλέον όταν το θέμα το εξετάζει η δικαιοσύνη, δεν χρειάζεται καθοδήγηση. Εάν υπάρχουν παράνομες ενέργειες οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν. Υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς το παρόν, και μέχρι να ολοκληρωθούν οι οικονομικοί έλεγχοι, ο Θωμάς αμφισβητείται αν έκανε καλό ή κακό στον τόπο μας. Για τους υπόλοιπους συμφωνώ απόλυτα και να τονίσουμε ότι ο Χρήστος Θεοδώρου το Κλειστό Γυμναστήριο το έκανε με χρήματα από τη δική του τσέπη και όχι με χρήματα του κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και που τα βρηκε τα χρηματα ο θεοδωρου βρε χαρλα απο της ταβλες και της προκες που πουλουσε και εφτιαξε το κλειστο γυμναστηριο ε δεν πας καλα ρε καημενεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αγγελε.....μην κοροιδευεισ τον κοσμο....δεν βλεπουμε οτι κοβεισ φλεβεσ για τη σπανο-μαρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άριστα για τους γέροντες του μαπετ. Έχεις χιούμορ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ενασ γεροντασ παριστανει τον αγγελο και ο αλλοσ τον pacman

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το χιούμορ είναι μια σαφής διαφορά μεταξύ ανθρώπων και ζώων, τώρα αν μερικοί άνθρωποι δεν έχουν χιούμορ δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι ζώα, αλλά βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΕ ΜΑΡΓΕΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ.ΠΩΣ ΝΑ ΜΗ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ Α.Τ.ΚΥΜΗΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΠΕΤ ΣΩΟΥ; Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έχετε παρακολουθήσει συνεδρίαση ΔΣ; Εάν δε κάνετε μια αντιπαραβολή των αναρτήσεων στη ΔΙΑ@ΓΕΙΑ και στις συζητήσεις του ΔΣ, θα απογοητευτείτε.
    Άσχετο αλλά συναφές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τέως Δήμαρχος κ. Δ. Θωμάς αθωώθηκε από τα αστικά για την παραμονή της Πολεοδομίας, νυν Δομικού Γραφείου στην Κύμη. Παραμένει για εκδίκαση το ποινικό κατόπιν των μηνύσεων στελεχών στης Συμπολιτείας, αλλά η αθωωτική απόφαση προδικάζει σε μεγάλο ποσοστό και την ποινική.Ίσως κάποια στιγμή θα πρέπει να δούμε και το ηθικό μέρος της υπόθεσης, δλδ πως ένας αντίπαλος υποψήφιος κάνει μήνυση για προσωπικά οφέλη σε έναν αιρετό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον κόσμο δεν τον απασχολούν αυτές οι υποθέσεις. Τον απασχολούν οι υποθέσεις με τα οικονομικά. Τον ενδιαφέρει να μάθει που πήγαν τα χρήματα που λείπουν από τα ταμεία. Γιατί τον κατηγορούν; Γιατί ο Εισαγγελέας διέταξε τους ορκωτούς να κάνουν οικονομικό έλεγχο στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου;

      Διαγραφή
  13. Εδω κοβεις εσει της φλεβεσου για το σκαραβαιο ρε κακομοιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ρουφα τωρα το αυγο σου pacman και πες στη σπανο-μαρια να ετοιμαζεται για διακοπεσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγω το ρουφαω το υγο μου αλλα και εσει μην σταματας να ρουφας αυτο που ΜΟΥ ΡΟΥΦΑΓΕς ΕΧΤΕς ΒΡΑΔΥΥΥΥΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εχουν και οι σπανο_μαριες τέτοια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Υπομονή μπάρμπα Άγγελε.. «ή θα βρέξει ή θα χιονίσει ή καλό καιρό θα κάνει»!!!

    Διαβάσαμε μια (ακόμα) ανακοίνωση του μπάρμπα Άγγελου Μαργέλη για την ενδεχόμενη κατάργηση του αστυνομικού τμήματος Κύμης την οποία όπως είναι φυσικό χρεώνει στην δημοτική αρχή όπως και το γεγονός της κατάρριψης του ρωσικού αεροσκάφους από τους τούρκους, την πτώση του Ντάου Τζόουνς ,το φαινόμενο του θερμοκηπίου, το λιώσιμο των πάγων της Ανταρκτικής και τόσα άλλα φαινόμενα για τα οποία ευθύνεται η αδράνεια του δημάρχου και του «μπάρμπα Γιάννη» και το ότι δεν ήταν ποτέ μαθημένοι να αγωνίζονται απέναντι στην κρατική μηχανή ως μισθοσυντήρητοι...
    Βλέπετε ο ίδιος ο μπάρμπα Άγγελος Μαργέλης ως πρώην στρατιωτικός δεν ήταν ποτέ μισθοσυντήρητος από το κράτος (αλλά από που άραγε;;;) και είχε μάθει να εναντιώνεται στο ανάλγητο κράτος (πιθανόν στον ύπνο του όταν ανέβαινε στο λόφο του ίντζου κρατώντας το λάβαρο της επανάστασης)..



    Είναι εκπληκτικός ο τρόπος που ο Μπάρμπα Άγγελος παρουσιάζει το άσπρο μαύρο καταδικάζοντας πάντοτε την δημοτική αρχή και «βγάζοντας λάδι» την περίοδο της δικής του διακυβέρνησης όπου ο πολιτικός του μέντορας τα είχε όλα καλώς καμωμένα...

    Τόσο καλώς που έμπειρα οικονομικά στελέχη προσπαθούσαν για περισσότερο από ένα χρόνο να «βρουν μια άκρη» στο κουβάρι του δήμου Κύμης Αλιβερίου...

    Δεν μπορεί με τίποτα να χωνέψει ότι δεν είναι πια πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Κύμης τότε που έβγαζε τρία δελτία τύπου την εβδομάδα με φωτογραφία του ιδίου και φόντο το νεοκλασικό του σαλονάκι...

    Υπομονή μπάρμπα άγγελε τέσσερα χρονάκια μείνανε ακόμα μέχρι τις επόμενες εκλογές που θα τις ξαναχάσετε για να κάνετε ακόμα πέντε χρόνια (καινούργια )υπομονή...

    Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά σας θάναι....

    Εδώ οι Έλληνες απελευθέρωσαν τη χώρα από το 1821 και οι Τούρκοι ακόμα δεν το έχουν χωνέψει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βέβαια με προκαλούν για να τα διαγράψω, αλλά δεν θα τους κάνω την χάρη, για τον απλό λόγο ότι με αυτά που γράφουν εκθέτουν τον εαυτό τους και τους εργοδότες τους.
    Αφού ανέβασαν την ανάρτησή τους σε ένα περίεργο και μειωμένης ανασγωσημότητας ιστολόγιο της Χαλκίδας, αφού το ανέβασαν με μηνύματά τους στο FB, αφού το σχολίασαν στο εκ Βιτάλου ιστολόγιο των 8.000 αναγνωστών με τα ονόματά τους ή τα ψευδώνυμα που χρησιμοποιούν, δεν τους έφθανε, αλλά το ανέβασαν σαν σχόλιο και εδώ.Που θα πάει θα τους περάσει.Δεν τους παρακολουθώ γιατί τους έχω "μπλοκάρει"Πάντως καλό είναι που διατηρούν ψηλά και αναδεικνύουν και το intzou, γιατί έτσι το διαβάζουν και περισσότεροι, μια και δεν έχω 8.000 αναγνώστες!
    Πάντως κανένας εκ των υβριστών δεν είναι Κυμαίος και κανένας δεν σχολιάζει αυτά που αναφέρω, γιατί η αλήθεια δεν διαγράφεται.
    Ας συνεχίσουν λοιπόν, την ψυχοθεραπεία γιατί φαίνεται ότι τα χάπια δεν επαρκούν, ας γυρίσουν στους ψαλμούς γιατί εκεί τα καταφέρνουν καλύτερα και ας συνεχίσει και η φερόμενη "κυρία" να χρησιμοποιεί το 'Λουκία', που τις ταιριάζει και το χρησιμοποιούσε κάποτε επαγγελματικά, όπως λέει και ο άλλος.
    Θα με βρίσκουν μπροστά τους ποιο συχνά και ποιο έντονα.
    Καλημέρα και καλό ΠΣΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή