Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Συνεδριάζει το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης.

     Σήμερα    30η Νοεμβρίου   2015,  ημέρα Δευτέρα  και ώρα 11:00 στο χώρο  συνεδριάσεων  του Συμβουλίου  της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης σε έκτακτη συνεδρίαση, συνεδριάζει με τα παρακάτω θέματα:


1.Σε αίτηση Σπανού Χαράλαμπου «Εστιατόριο- ψαροταβέρνα» για χορήγηση άδειας  μουσικών οργάνων

2.Σε αίτηση  ΑΕΞΤΕΕ Χαράλαμπος Σπανός «ΚYMI PALACE  A.E» για χορήγηση άδειας μουσικών οργάνων 

3.   Συζήτηση – απόψεις - προτάσεις  περί του κανονισμού  λειτουργίας  της λαϊκής αγοράς.                                  
4. Απαντήσεις  σε ερωτήματα  του  συμβούλου κ. Μαργέλη Αγγελου

 Ενημέρωση  για θέματα  αρμοδιότητας  Δ.Κ. Κύμης 

4 σχόλια:

  1. ΚΕ ΜΑΡΓΕΛΗ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ 27-11-2015 4.47Μ.Μ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 04-12-2015 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ.209/14/20-10-2014 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ
    ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα περίμενα να σχολιάσετε τα θέματα της συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δ.Κ.Κύμης, αλλά θα σας δοθεί η ευκαιρία μετά την ανάρτηση που θα κάνω κατά πάσα πιθανότητα αύριο. Βλέπετε τα υπάρχοντα προβλήματα και τα θέματα υγείας προηγούνται.
    Πάντως το 1ο θέμα του ΔΣ είναι βέβαιο ότι προήλθε από τη δική μας πίεση και δείχνει ότι μας διαβάζουν, αν και δεν το παραδέχονται κάποιοι. Στο κάτω κάτω αυτό ήταν και το σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΕ ΜΑΡΓΕΛΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ Δ.Κ.ΚΥΜΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ.ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΥΝΗΘΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ 3 ΚΑΙ 4 ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ Νο1 ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Η ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΗΛΘΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαφώς. Έχετε απόλυτα δίκαιο. Το "...από δική μας πίεση..." αναφέρεται στην πίεση που ασκήσαμε όλοι και όχι σε δική τους πρωτοβουλία.
    Ως για τα θέματα του Συμβουλίου της Δ.Κ.Κύμης δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που τους τελευταίους μήνες ζητάμε να τεθούν και για τα οποία θα είμαι αύριο πλέον σαφής.
    Αλλά το θεωρώ μεγάλο θέμα για το τοπικό επίπεδο, να τους στέλνεις επιστολή και να τους ενημερώνεις ότι μετά τις 17.11.2015 θα απουσιάζεις, και να βάζουν θέμα για να απαντήσουν, έστω σε αυτά τα θέματα που ζητάς να συζητηθούν, στις 30.11.2015.Είναι κοροϊδία. Ένα μόνο μπορώ να πω: ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή