Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Ποιος φταίει; Οι Δημότες βέβαια!

Ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου , με επιστολή του ενημερώνει τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου ότι λόγω των υψηλών θερμοκρασιών έχει αυξηθεί υπερβολικά η κατανάλωση νερού και πρέπει να γίνεται ορθολογική χρήση.
Η προσπάθεια όλων μας στην ορθολογική χρήση του νερού είναι απαραίτητη, ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος έλλειψης της.

Γι' αυτό παρακαλούνται όλοι οι δημότες να περιορίσουν την κατανάλωση του νερού σε απολύτως αναγκαίες χρήσεις, προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα στην ομαλή υδροδότηση των Δημοτικών και τοπικών διαμερισμάτων και των οικισμών του Δήμου.

Υπενθυμίζουμε, ακόμα μια φορά, ότι το νερό προσφέρεται αποκλειστικά για την υδροδότηση νοικοκυριών και επιχειρήσεων και όχι για άλλες χρήσεις, όπως είναι το πότισμα κήπων, κτημάτων και περιβολιών.

Συνιστάται, εδικά σε περιοχές που εμφανίζονται τα φαινόμενα ανεπάρκειας νερού (Δημοτική Ενότητα Κύμης), να περιορισθεί η χρήση του στα απολύτως αναγκαία.

Σε διαφορετική περίπτωση η Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α θα προχωρήσει σε περιοδικές διακοπές της υδροδότησης προκειμένου να επιτύχει την καλύτερη δυνατή επάρκεια σε όλους τους οικισμούς.

Ο περιορισμός της άσκοπης κατανάλωσης νερού πρέπει να γίνει συνείδηση όλων των Δημοτών. 

Οι καταναλωτές πρέπει να ελέγχουν τακτικά τις παροχές, τα φρεάτια ύδρευσης, τους υδρομετρητές και να ενημερώνουν την Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α για διαρροές και ελαττωματική λειτουργία.

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ.

Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α

3 σχόλια:

  1. Μηπως να μην πηγαινουμε και για χεσιμο στην τουαλετα γιαμην τραβαμε καζανακι και εχουμε ελλειψη νερου τηας λες τωρα στο μαγαζι μου καταναλωνω.1.κυβικο νερο τον χρονο και πληρωνω 30 ευρο την τετρανηνια τα λεφτα ξερουν να τα περνουν εεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορει καθε βραδυ η καλλημεριανοι να μην εχουν νερο 5/8το βραδυ καθε βραδυ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥς ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΑΛΑΜΙΑ ΝΑ ΠΗΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΕΡΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή