Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Νεότερα για το Σουτσίνι.

   
 

   Και η διαφορά στη διαδικασία ήταν άμεσα αισθητή μετά τον αποκλεισμό ατόμων που δεν είχαν τα τυπικά προσόντα.Και βέβαια την ευθύνη της επιτυχίας την έχει ο Αντιδήμαρχος κ. Θεωδώρου, που αντέδρασε άμεσα με την έκδοση της σχετικής απόφασης της κυβέρνησης και ο οποίος βέβαια φέρει και μέρος της ευθύνης της περυσινής αποτυχίας, αφού δεν είχε ασχοληθεί "ζεστά" με το θέμα . Το κράτος ενήργησε όπως πάντα μέχρι την τελευταία στιγμή και ανανέωσε την ισχύουσα νομοθεσία, η οποία επιτρέπει την παραχώρηση της χρήσης μόνο για ένα χρόνο. Η ΚΕΔΚΕ έχει ξεκινήσει αγώνα για την παραχώρηση των ακτών για εκμετάλλευση στους Δήμους και θα πρέπει και ο Δήμος Κύμης - Αλιβερίου να λάβουν μέρος σε αυτόν τον αγώνα από τώρα. Να μπορεί ο εκάστοτε επιχειρηματίας να κάνει κάτι με μέλλον.
Ευχόμαστε λοιπόν καλή επιτυχία στον επιχειρηματία και στο Δήμο να προστρέξει για την επέκταση της παραχώρησης . Οι δε Δημότες, φίλοι και επισκέπτες της Κύμης ας προτιμήσουν μια από τις ελάχιστες θεϊκές παραλίες με όλα τα προσόντα και τις προϋποθέσεις για να απολαύσουν τα δώρα της Φύσης.



 Επιτέλους!
      Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η σωστή διαδικασία επιλογής διαχειριστού είχε τα αποτελέσματα που βλέπουμε εφέτος στο Σουτσίνι της Κύμης.
      Επίσης θα μπορούσαμε να πούμε ότι αν και πέρυσι είχε ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία θα είχαμε καλύτερα αποτελέσματα από τα περσινά με την διακοπή της λειτουργίας της καντίνας στη μέση του καλοκαιριού.


 

10 σχόλια:

  1. Άγγελε, πάλι την πέταξες την σπόντα σου ότι ο Θεοδώρου δεν είχε ασχοληθεί πέρυσι ζεστά με το θέμα. Πέρυσι το καλοκαίρι με δική του πρωτοβουλία την πήρε άλλος επιχειρηματίας την καντίνα κατόπιν νόμιμου πλέον διαγωνισμού όπου φάνηκε ασυνεπής προς τη σύμβαση. Πρέπει να τα γράφεις όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι προφανές ότι δεν έχεις πλήρη γνώση των γεγονότων ούτε του περυσινού διαγωνισμού ούτε του φετινού. Στο μόνο σημείο που είσαι σωστός είναι ότι ο περυσινός πλειοδότης ήταν ασυνεπής ως προς τις υποχρεώσεις του, όπως είχα προβλέψει έγκαιρα. Ψάξε στο στο intzou και θα τα βρεις όλα. Πάντως το βασικό φέτος και τα δύο στοιχεία που πρέπει να μας μείνουν είναι η ταχύτητα αντίδρασης του Συνβουλίου της Δ.Κ.Κύμης και του Αντιδημάρχου αλλά και της Αντιπολίτευσης του Συμβουλίου που ασκούσε πιέσεις και προσκόμιζε πληροφορίες και δεν θα έγραφα κάτι αν δεν με προκαλούσες, αλλά και της σοβαρότητας που έγινε ο φετινός διαγωνισμός. Αυτά είναι καταγεγραμμένα.Καλό μπάνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παραλίγο να μας πεις ότι πρέπει να χτυπήσουμε παλαμάκια στην Αντιπολίτευση. Αφού είναι καταγεγραμμένα μπορείς να μου πες, που είναι καταγεγραμμένο το ενοίκιο που παίρνατε από την καντίνα επί Θωμά και τι ποσό ήταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 19ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ.ΑΡ.ΑΠΟΦ.73/2016,ΑΡ.ΠΡΩΤ.11322/22-6-2016,ΑΔΑ:7ΦΛΙΩΛΡ-ΙΟ0.ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΤΗΣΙΟ ΠΟΣΟ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ 7.100,00 ΕΥΡΩ.ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΕΣΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ 600,00 ΕΥΡΩ.ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΕΣΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ 1.900,00 ΕΥΡΩ.ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ 9.600,00 ΕΥΡΩ.ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ.ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Δ.Κ.ΚΥΜΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και το σχόλιο είναι από "Ανώνυμο" δεν το διαγράφω γιατί παραθέτει στοιχεία που είναι αναγκαία για την ενημέρωση των αναγνωστών.
      Ως για τη δραστηριότητα των αρμοδίων Αντιδημάρχου και Τοπικού Συμβουλίου, συμφωνώ και το προανέφερα, λαμβάνοντας δε υπόψη και την καθυστέρηση των αρμοδίων κυβερνητικών αρχών ως προς την έκδοση των αποφάσεων, η ταχύτητα αντίδρασης είναι εξαιρετική.

      Διαγραφή
    2. Συγχαρητήρια για την ενημέρωση. Μια τέτοια ενημέρωση θέλω να δω επι δημαρχίας Θωμά. Υπάρχει;;;

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  5. Εγώ δεν πήρα απάντηση στο προηγούμενο σχόλιό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να πάρεις από εκεί που πήρες και τα τιμολόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έτσι είναι ο καθαρός ουρανός; Με τέτοιες απαντήσεις περιμένετε να σας πιστέψουν οι δημότες; Ετοιμάζω και αλλα τιμολόγια πες στα φιλαράκια σου τα καλά....πόνεσαν ε;;; Επειδή αποκαλύφθηκαν ε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή