Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Τι προσπαθούν να καλύψουν; Προφανώς την απραξία τους!

   
Είναι ορισμένα πράγματα που πρέπει κάποιος κάποια στιγμή να μας τα εξηγήσει για να μην οδηγούμαστε σε λάθος συμπεράσματα.
    Αμέσως μετά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές για τον Δήμο Κύμης - Αλιβερίου, ο χαμένος των εκλογών Δήμαρχος Δημήτρης Θωμάς, σε συνέντευξη στο εργατικό κέντρο Αλιβερίου δήλωσε σαφώς και κατηγορηματικά ότι πολλές φορές υποχρεώθηκε να κινηθεί στα όρια του νόμου και μάλιστα να υπερβεί κατά 700.000 ευρώ πάνω - κάτω τον προϋπολογισμό του Δήμου, προκειμένου να εκτελεσθούν έργα συντήρησης του οδικού και αγροτικού δικτύου, να συνεχίσουν να κινούνται τα απορριμματοφόρα και διάφορα άλλα έργα όπως πυροπροστασίας που δεν γινόταν να μην γίνουν. Κατά την άποψη του τέως Δημάρχου, οι παραπάνω εργασίες ήταν αναγκαίες και για να πω και την προσωπική άποψη ειδικά για την αγροτική οδοποιία, για να πάω να δω κάτι χωράφια, εκεί που πήγαινα με το ΙΧΕ όχημα, τώρα ζήτησα να με πάει φίλος με 4χ4.
    Βέβαια και σήμερα συνεχίζουν να εκτελούνται εργασίες από άτομα που δεν έχουν υπαλληλική σχέση με το Δήμο και τα σκουπίδια συνεχίζουν να μαζεύονται και οι εργαζόμενοι να πληρώνονται όπως και παλαιά. Ως για τα χρέη σε Δημότες; Ρωτήστε να σας πουν αυτοί που έχουν πάει τον Δήμο στα Δικαστήρια. Όχι για χρέη του Θωμά πάντως, αλλά για φρέσκα.
    Εάν λοιπόν μετά από 4-5 χρόνια ολοκληρωθεί  η δικαστική-οικονομική έρευνα για τον Δήμο την περίοδο που ήταν Δήμαρχος ο Δ. Θωμάς, γιατί τα προηγούμενα τα έχουμε βάλει στο κιβώτιο διοικητικής ωρίμανσης  και βρεθεί άνθρωπος να πει ότι κακώς ο Θωμάς μάζευε τα σκουπίδια ή καθάριζε τους δρόμους ή συντηρούσε την αγροτική οδοποιία, τότε να πληρώσει ότι του καταλογίσουν. Τώρα όμως γιατί κάνουν την τρίχα τριχιά; Τι θέλουν να κρύψουν; Τι πρόβλημα έχουν και έχουν βάλει τα διάφορα ιστολόγια να κάνουν πρωτοσέλιδα με "Αποκλειστικά" και λοιπές αηδίες; Πως είναι είδηση όταν αυτό που ανακοίνωσε ο Θωμάς το 2014 και το επαναφέρουν το 2016 να αποτελεί είδηση; Δηλαδή τι νέο μας είπαν;
    Ότι κάνει η γάτα  κάνουν και αυτοί.
    Βλέπουν ότι όλοι πλέον τους κοιτάζουν με μισό μάτι και μάλιστα αγριεμένο.  
    Άρα κάτι προσπαθούν να κρύψουν. Τι όμως;
    Η απάντηση είναι απλή: Την απραξία τους και την ανικανότητά τους. 

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν και δεν έγραφαν κάτι "άκομψο", τα παραπάνω σχόλια τα διέγραψα λόγο του ' Ανώνυμου'.
    Πάντως συμφωνώ ως προς τον χαρακτηρισμό "κατά φαντασίαν δημοσιογράφοι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή