Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Θέματα Συνεδρίασης Συμβουλίου.

    Αναρτάται αυτούσιος ο κορμός εγγράφου προς τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης για ενημέρωση αναγνωστών στα πλαίσια της πλήρους διαφάνειας.


    Κατά περιόδους οι Δημότες είτε μέσω ημών είτε με αναφορές τοπικών φορέων έχουν ζητήσει να συζητηθούν στις συνεδριάσεις του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης διάφορα θέματα και τα οποία λόγο επικαίρων άλλων θεμάτων ή άλλων λόγων δεν έχουν συζητηθεί.
    Προς διευκόλυνσή σας,  σας θέτω θέματα τα οποία θα πρέπει να συζητηθούν ώστε ή να δοθούν απαντήσεις ή να ληφθούν αποφάσεις προκειμένου να αναδειχθούν και να προωθηθούν προς προϊστάμενα κλιμάκια.
   1ον. Ενημέρωση για θέματα αρμοδιότητας του Αντιδημάρχου κ. Μπαράκου, ο οποίος και μετά προηγούμενη έγγραφη πρόσκληση, επικοινώνησε μαζί μας και αποδέχθηκε το αίτημα μας και περιμένει την επίσημη πρόσκληση του Συμβουλίου.
   2ον. Αγροτική Οδοποιία.
   3ον. Σχεδίαση για πυροπροστασία και αποκατάσταση των περιοχών που καταστράφηκαν την προηγούμενη καλοκαιρινή περίοδο.
   4ον. Θέματα συνοικισμού Χιλής:
           α. Άμεση απομάκρυνση των βράχων που είναι έτοιμοι να αποκολληθούν πάνω από το δρόμο Κύμη - Χιλή.Υπάρχει σχετική αλληλογραφία που καθορίζει ότι η αρμοδιότητα αντιμετώπισης είναι του Δήμου.
           β. Τοποθέτηση παιδικής χαράς.
           γ. Ψεκασμός για κουνούπια.
           δ. Λάμπες φωτισμού.
           ε. Κάδους Απορριμμάτων.
         στ. Επικάλυψη με μπετόν διαφόρων σημείων του οικισμού.
           ζ. Έλεγχος της ποιότητας του νερού στην απόληξή του.
     5ον. Προγραμματισμός συνέλευσης κατοίκων (Αρθρον 85).
     
   Να επισημάνουμε ότι ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΚΑ κ. Φ. Αναστασίου μας ενημέρωσε εγγράφως για τις εργασίες που έχουν γίνει και μας κοινοποίησε και τα αποτελέσματα των ελέγχων ποιότητας νερού, τις οποίες έχουμε αναρτήσει. Αναμένομε και τα αποτελέσματα του ελέγχου της πηγής του Χωνευτικού. 




                     
                              
                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου