Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Περί "Κανονικότητας"!

     
Σε κάθε σχόλιο των εκπροσώπων της "Συμπολιτείας", ακούς πάντα την φράση ότι αγωνίζονται για να επαναφέρουν την " Κανονικότητα" στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου.
        Οι εκπρόσωποι λοιπόν της Συμπολιτείας στην προσπάθειά τους να επαναφέρουν την "κανονικότητα" , στην αρχή προσπάθησαν να καταλογίσουν στον πρώην Δήμαρχο κ. Δημήτρη Θωμά, ότι λείπουν χρήματα από τα ταμεία του Δήμου, αλλά οι ελεγκτές ανέφεραν στο πόρισμά τους ότι δεν λείπει ούτε ένα(1) ευρώ. Τότε απεφάσισαν ότι είναι πλαστογράφος και για ότι στραβό συμβαίνει στο Δήμο φταίει ο Θωμάς. Βέβαια ξέχασαν να ελέγξουν τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές, οι οποίες έχουν και δικαστικές εκκρεμότητες,  βλέπεις τα χρήματα που λείπουν από αυτούς δεν τους ενδιαφέρουν.
        Έτσι λοιπόν θα επαναφέρουν την "κανονικότητα", γιατί:
       Ο Θωμάς φταίει που οι οι πληοψηφία των Συμβούλων της Συμπολιτείας της Δ. Ε. Κύμης τα έχουν "βροντήξει" κατά τα κοινώς λεγόμενα.
       Ο Θωμάς φταίει που έχει βαλτώσει η αποκατάσταση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κύμης.
       Ο Θωμάς φταίει που δεν προχωρά η κατασκευή του κλειστού Γυμναστηρίου Κύμης.
       Ο Θωμάς φταίει που τα σκουπίδια "κοσμούν" τους δρόμους, ιδιαίτερα από Αυλωνάρι και μετά.
       Ο Θωμάς φταίει που η αγροτική οδοποιία έχει ξεχαστεί εντελώς.
       Ο Θωμάς φταίει που που δεν εκτελείτε η συντήρηση των δασοδρόμων στα ορεινά δρομολόγια.
       Ο Θωμάς φταίει που ο Δήμος χρωστά σε όλους όσους είχαν την ατυχία να συνεργασθούν μαζί του.
      Και μάλλον ο Θωμάς φταίει για την κακή οικονομική κατάσταση του Παναθηναϊκού, μια και είναι γνωστός "Γαύρος".

       Μετά όλα τα παραπάνω υπάρχει Δημότης που να πιστεύει ότι για όλα τα στραβά και ανάποδα που συμβαίνουν δεν φταίει ο Θωμάς;
       Βέβαια θα μου πεις ότι όταν ήταν Δήμαρχος και αγροτική οδοποιία είχαμε και το Δασαρχείο πιέζαμε για τους Δασοδρόμους,για όποια αποτελέσματα και ο Δήμος δεν χρωστούσε σε όποιον περνά απέξω από το Δημοτικό κατάστημα, αλλά και τα σκουπίδια μάζευαν και μάλιστα πριν αναλάβει Δήμαρχος,  τον Δεκέμβριο του 2010, έστειλε τα απορριμματοφόρα του τότε Δήμου Κύμης και μάζεψαν τα σκουπίδια από το Αλιβέρι. Και τόσα άλλα με τα οποία θα ασχοληθούμε στο μέλλον.         
      Τώρα όμως θα φέρουν την "κανονικότητα", αγνοούν  όμως την πραγματικότητα.
       

1 σχόλιο:

  1. Αμ δεν φταιει ο θωμας η κουμιωτες φταινε που τους ψηφισαν αλλα τωρα ειναι αργα γιατι οι περισσοτεροι χτυπανε το κεφαλη τους τωρα που βλεπουντα χαλια της κυμης χαλια μαυρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή