Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Ανέβαλαν θέμα γιατί δεν είχαν πλειοψηφία να το περάσουν!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για το δισακι μου στον ωμο για τον δρομο φωτογραφιες
Τραγική εικόνα παρουσιάζει ο συνδυασμός της πλειοψηφίας στο Δήμο Κύμης – Αλιβερίου καθώς πλέον, αρκετοί σύμβουλοι δεν εμφανίζονται στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου με αποτέλεσμα η πλειοψηφία να είναι οριακή ή ανύπαρκτη. 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η χθεσινή συνεδρίαση, από την οποία απουσίαζαν πολλά μέλη του συνδυασμού, με αποτέλεσμα, ν’ αναβληθεί η λήψη απόφασης για την σύναψη δανείου του Δήμου, καθώς δεν υπήρχε η απαιτούμενη πλειοψηφία για να εγκριθεί. 
Το δάνειο, το οποίο προτάθηκε, ήταν ύψους 300.000 ευρώ και αφορούσε απαλλοτριώσεις για το Κλειστό Αλιβερίου, τον βρεφονηπιακό σταθμό Κύμης και το Διοικητήριο της Κύμης. 
Η αντιπολίτευση ξεκαθάρισε πως δεν θα ψηφίσει τη λήψη δανείου, καθώς δεσμεύει τις επόμενες δημοτικές αρχές, ενώ ταυτόχρονα, όπως υποστήριξε η Αρετή Μπάτσα, ο Δήμος, ο οποίος δίνει 100.000 ευρώ σε δικηγόρους για να κυνηγήσει τον “Γιάννη Αγιάννη”, θα μπορούσε να βρει αυτά τα χρήματα από ίδιους πόρους και να μην συνάψει δάνειο. 
Αρνητική ήταν και η θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης, με το σκεπτικό ότι τα χρήματα αυτά δεν θα έπρεπε να τα πληρώνουν οι Δημότες αλλά το κράτος, οπότε, καμία από τις παρατάξεις, εκτός της πλειοψηφίας, δεν συμφώνησε. 
Από την άλλη πλευρά, η τραγικά άδεια αίθουσα (απουσίαζαν αρκετοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας μεταξύ των οποίων και ο Αντιδήμαρχος Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου), προοικονομούσε την εξέλιξη της υπόθεσης. 
Μάλιστα, ο Δήμαρχος Θανάσης Μπουραντάς, εκνευρισμένος, τόνισε σε μια αποστροφή του λόγου του ότι, κάποιοι κρατάνε τις θέσεις των Δημοτικών Συμβούλων και δεν εμφανίζονται στις συνεδριάσεις, δημιουργώντας πρόβλημα. 
Τελικά το θέμα αναβλήθηκε για επόμενη συνεδρίαση, ωστόσο, τα συμπεράσματα είναι πλέον ξεκάθαρα. 

Ο συνδυασμός της πλειοψηφίας στο Δήμο Κύμης – Αλιβερίου, βρίσκεται υπό διάλυση!
ΠΗΓΗ: evialend.gr

1 σχόλιο:

  1. Μόνο σύμβουλοι της πλειοψηφίας απουσίαζαν;;; Εδώ έλειπαν όλοι οι σύμβουλοι του Αλιβερίου από την παράταξη της αντιπολίτευσης... Δεν πήγαν ούτε αυτοί που δήθεν κόπτονται για την πόλη τους...Οι απουσίες από το συνδυασμό Θωμά ήταν πολύ περισσότερες.... Πρέπει να μιλήσουμε για διάλυση;;;;; Παρεμπιμπτόντως 216 χιλιάρικα που ζητούσε ο Χωματουτουργός συν ακόμα 90 που ζητάει με άλλη αγωγή έφταναν για να γίνει κολυμβητήριο χωρίς να χρειάζεται ο δήμος να δίνει 1.800 ευρώ το μήνα για το δάνειο... Για το δάνειο τώρα: θα έπεφτε ο δήμος έξω με αυτή τη δόση... εδώ δεν έπεσε με τις 72 χιλιάδες ευρώ που πλήρωνε ο Δήμος για τα δάνεια της προηγούμενης δημοτικής αρχής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή