Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Οι πληροφοριοδότες!

    Είναι γνωστή η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον διαχειριστή ιστολογίου της Χαλκίδας, που συμπεριφέρεται κατά την γνώμη μου απρεπώς κατά των αντιπάλων, μέσα και έξω , του Δημάρχου κ. Μπουραντά. Δεν με απασχολεί, αδιαφορώ για την ύπαρξή του, άλλωστε δεν υπάρχει και λόγος μια και τον έχουν περιλάβει άλλοι καταλληλότεροι που γνωρίζουν περισσότερα περί του ατόμου. Στο κάτω κάτω έμμισθος του Δημάρχου είναι, με τα χρήματα των Δημοτών βέβαια, οπότε την δουλειά που του έχουν αναθέσει κάνει. Ηθικό; Κατά την ηθική του καθενός!
    Έχω όμως να παρατηρήσω τα παρακάτω:
     1ον. Γράφει εναντίον κάθε συντάκτη δυσμενούς σχολίου εναντίον του Δημάρχου Κύμης - Αλιβερίου.
     2ον. Γράφει ανεξάρτητα Δημοτικής παράταξης, πχ. ο κ. Αμπελιώτης και άλλοι παλαιότερα.
     3ον. Γράφει βασικά εναντίον των προερχομένων από την Δ. Ε. Κύμης.
     Επί πλέον όμως αυτών διακρίνω στις αναρτήσεις του στοιχεία που προφανώς του τα "δίνουν", άτομα που προέρχονται από την Δ. Ε. Κύμης και μάλιστα άτομα που έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώνουν  πράγματα αληθινά   με  ψευδή,     που βρίσκονται πολλοί κοντά σε αιρετούς.
     Προσωπικά θα αναφέρω ότι επιμένει  , ότι εγώ ως Πρόεδρος της Δ. Κ. Κύμης εισέπραξα χρήματα από την Λαϊκή Αγορά της Κύμης και από την καντίνα στο Σουτσίνι, πράγμα εντελώς ψευδές που αποτελεί και ποινικό αδίκημα, αλλά δεν ασχολούμαι. Είναι γνωστό ότι ο Πρόεδρος δεν έχει σχέση με τέλη, φόρους, εισπράξεις κλπ και του έχω απαντήσει και γραπτώς με σχετική ανάρτηση.
     Τώρα ποιος του τα λέει; Άγνωστο! Είναι χειρότερος αυτός που τα μεταφέρει, από αυτόν που τα αναρτά στο ιστολόγιό του, γιατί αυτός σίγουρα δεν τα ξέρει, τη δουλειά του κάνει και άλλωστε δεν έχει και την εμπειρία της περιοχής.Αλλά έτσι για να καταλάβει κάθε αγνός αναγνώστης με τι μέσα χρησιμοποιούν και με τι  ανθρώπους έχουμε να κάνουμε! Και αφού χρησιμοποιούν τέτοια μέσα, υπάρχει άνθρωπος που θα πιστέψει ότι ενδιαφέρονται για το καλό του τόπου;
      Και επειδή το ψάχνω το θέμα, πιστεύω ότι είμαι κοντά στην αλήθεια .Θα σας ενημερώσω έγκαιρα και ονομαστικά για τους υπεύθυνους, αφού το "δέσω" έτσι που να μην μπορούν να με στείλουν στα δικαστήρια για δυσφημίσεις κλπ, που πολύ θα το ήθελαν.

1 σχόλιο:

  1. Φίλε
    προσωπικά δεν θυμάμαι κάτι, αλλά άκουσα προχθές κατά την διάρκεια του ΔΣ, ότι παλαιά είχε γράψει και για τον κ. Θεοδώρου.Τώρα που το σκέφτομαι δεν διευκρίνισαν για ποιο Θεοδώρου, γιατί είναι και πολλοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή