Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Μια πρώτη απάντηση για τον Βρεφονηπιακό Σταθμό Κύμης.

  Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου για την απάντησή του σε σχετικό αίτημα μας που υποβλήθηκε την 30.08.2017  και αναρτήθηκε στο παρόν ιστολόγιο και τον διαβεβαιώνω ότι θα είμαι αρωγός σε κάθε του προσπάθεια για την ομαλή λειτουργία του Σταθμού και την καλύτερη εξυπηρέτηση των Δημοτών.
     Παραθέτω αυτούσια την απαντητική  επιστολή του κ. Προέδρου.

2 σχόλια:

  1. ΑΓΓΕΛΕ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΙΣ 4-9-2017 ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 145/2017 ΚΑΙ ΑΔΑ:7Θ80ΩΛΡ-Ξ0Ω.
    ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΟΣΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ-ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.Ε.ΚΥΜΗΣ.ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΤΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ.
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ Κου ΠΑΓΩΝΗ 'Για το καλό της Τοπικής Κοινότητας Κύμης' ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΥΜΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πρέπει να περιμένουμε να εγκριθεί και από την περιφέρεια και βλέπουμε. Τώρα για τις παρουσίες των Συμβούλων είναι πρόβλημα γιατί από την προσωπική μου εμπειρία και τις άλλες φορές συνήθως είναι ισχνή η παρουσία. Αυτό που δημιουργεί πρόβλημα είναι η απουσία θεμάτων που αφορούν την Κύμη καθώς και η έλλειψη ενημέρωσης για θέματα της Κύμης. Θα δούμε, φθείρονται και δεν το καταλαβαίνουν. Ευχαριστώ για την επικοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή