Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Το δούλεμα πάει σύννεφο!

   
 Όχι άλλο σανό! Είναι δυνατόν να θέλουν να ενοικιάσουν την καντίνα - περίπτερο στο Χωνευτικό, όταν δεν καθαρίζουν την πηγή και αφού τους πιέσαμε αφόρητα και έκαναν την εξέταση του νερού της πηγής και βγήκε ακατάλληλο, υποθέτω δε ότι έλαβαν και κάποια μέτρα στη συνέχεια, αλλά αρνούνται να μας ενημερώσουν για την ποιότητα πλέον του νερού, θέλουν τώρα να βρεθεί κάποιος να αναλάβει την καντίνα - περίπτερο; Ποιος ικανοποιείτε με την απάντηση ότι δεν είχε κανένας συμπτώματα; 

      Και αν έκαναν την επανεξέταση και δεν ενημέρωσαν και το νερό πάλι έχει πρόβλημα και κάποιος  μεγάλης ηλικίας που είναι χρόνιος χρήστης πάθει κάτι, γιατί ο γέρος ή από πέσιμο πάει ή από ......, τι θα πουν; Θα τους πει βέβαια ο εισαγγελέας!

    Τι έσοδα είχε η καντίνα τα προηγούμενα χρόνια που ήταν σε λειτουργία;

    Προφανώς κάτι δεν πάει καλά.

 

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ – ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
Ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου προκηρύσσει, φανερή, προφορική και πλειοδοτική δημοπρασίαγια την εκμίσθωση ακινήτου με δυνατότητα λειτουργίας επιχείρησης αναψυχής (αναψυκτήριο, μπαρ) στην θέση  «Χωνευτικό», Δ.Κ. Κύμης, ΔΕ Κύμης,  σε τρίτους με αντάλλαγμα.
Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017και ώρα  14:00 (ώρα λήξης υποβολής προσφορών) στο Δημαρχείο, Παπανικολάου 13, Αλιβέρι.
Η δημοπρασία είναι φανερή και προφορική, διεξάγεται δε κατά την ορισθείσα παραπάνω ημέρα και ώρα, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής. Η δημοπρασία μπορεί να συνεχιστεί και πέραν της οριζόμενης στη διακήρυξη ώρας, εφ’ όσον εξακολουθούν άνευ διακοπής οι προσφορές.
Τιμή εκκίνησης ορίζονται τα τριακόσια ευρώ  (300€) ετησίως.  Οι ενδιαφερόμενοι για να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, πρέπει μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά,  να καταθέσουν εγγυητική επιστολή συμμετοχής ύψους  30
Πληροφορίες για τη δημοπρασία  παρέχονται από την κα Μιχαλοπούλου, τηλ. 2223350224, e-mail anast.mixal@0902.syzefxis.gov.gr,    κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ

4 σχόλια:

  1. ΑΓΓΕΛΕ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ, ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ.
    ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΘΕΤΕΙΣ ΘΕΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΚΑΝΤΙΝΑΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.
    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΝΤΙΝΑ;
    ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
    1.ΑΡ.ΑΠΟΦΑΣΗΣ 88/17,ΑΡ.ΠΡΩΤ.9747/17-6-17,ΑΔΑ:ΩΒΗΥΩΛΡ-ΘΦΜ
    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
    2.ΑΡ.ΑΠΟΦΑΣΗΣ 129/17,ΑΡ.ΠΡΩΤ.13697/27-7-17,ΑΔΑ:6ΤΟΔΩΛΡ-99Ψ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ.
    3.ΑΡ.ΠΡΩΤ.16864/12-9-17,ΑΔΑ:ΨΧΦΧΩΛΡ-ΙΟΨ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
    ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ.
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ 2017.ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΑΝ
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΤΗ;
    ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΕΧΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει κατασκευασθεί από παλαιά αλλά δεν ξέρω πότε. Πάντως θυμάμαι, ίσως τον τελευταίο διαχειριστή, που μου έλεγε τα προβλήματά του, από τα οποία ξέρω ότι αυτό το μαγαζί τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια δεν ήταν αποδοτικό, γι αυτό θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν βρεθεί κάποιος που να ενδιαφερθεί και μάλιστα τέλος εποχής.
    Τώρα ως για την ποιότητα του νερού, πότε θα απαντήσουν; Και χρωστούν και απαντήσεις και σε άλλα θέματα για τα οποία θα επανέλθω.
    Και κάτι άλλο άξιο προσοχής.
    Απαντούν σε προσωπικό επίπεδο προφανώς για να με εκθέσουν και ποτέ επί της ουσίας του θέματος. Δεν έχουν καταλάβει ότι δεν με πιάνουν τα βλακώδη σχόλιά τους, που είναι και ο λόγος που δεν τους απαντώ.
    Τέλος πάντων δεν θα περιμένω να γίνουν οι εκλογές και να τους στείλω μετά στον εισαγγελέα, , θα τους βγάζω τα άπλυτα στη φόρα από τώρα για να μην είναι ούτε υποψήφιοι μέχρι τις εκλογές, οι έντιμοι, οι νόμιμοι και τα λοιπά ηθικά στοιχεία.
    Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ....και κάτι άλλο. Όλοι οι γράφοντες δεν είναι Κυμαίοι, όχι ότι είναι κακό αυτό, αλλά δεν ξέρουν την ιστορία της Κύμης, τα ήθη και τα έθιμα, δεν τους μιλά κάθε γωνιά και κάθε πέτρα. έτσι γράφουν, γιατί κάτι θέλουν να δείξουν. Γιατί δεν γράφουν για τα χωριά τους; Προφανώς γιατί τους ξέρουν οι ντόπιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ....ανησυχούν για τα άπλυτα, ε;
    ....θα γελάσει κάθε πικραμένος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή