Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Περί Υποψηφιοτήτων.

   Εσχάτως δέχομαι ερωτήσεις σχετικά με τις πιθανές υποψηφιότητες για τις επόμενες Δημοτικές εκλογές.  Και προσωπικά αλλά και για τον Δ. Θωμά.
   Είναι γενικά αποδεκτό ότι ο Δήμος    λόγο οικονομικής στενότητας αλλά βασικά και λόγο ανικανότητας των στελεχών της Δημοτικής Αρχής έχει περιπέσει σε άθλια κατάσταση και αυτό φαίνεται από τις αντιδράσεις των Δημοτών, που θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι υποκειμενικές, αλλά και από άλλα αντικειμενικά στοιχεία, όπως οι παραιτήσεις στελεχών αιρετών και υπαλλήλων από διοικητικές θέσεις, οι απορροφήσεις κονδυλίων μέσω ΕΣΠΑ και βασικά λόγο απουσίας έργων και προοπτικής. Βασικά δεν υπάρχει όραμα για το μέλλον και δυστυχώς έχουμε   δύο (2) χρόνια ακόμα.
    Γιατί λοιπόν να αναλάβει κάποιος την ευθύνη της ανοικοδόμησης μιας   πολιτείας χωρίς χρήματα και χωρίς προοπτική; Πάντως το άγχος στελεχών της "Συμπολιτείας" για ποιος θα είναι υποψήφιος αντίπαλος στις εκλογές οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ανησυχούν, πράγμα που είναι ορατό από την προσπάθεια να θέσουν εκτός μάχης τον Δ. Θωμά. Αν θα υπάρχει "Συμπολιτεία" βέβαια. Ας κοιτάξουν να κάνουν κανένα έργο, γιατί μέχρι τώρα τρέχουν πίσω από τα γεγονότα και δεν έχουν ούτε σχέδιο ούτε μέθοδο. Ότι μέχρι τώρα είπαν ότι θα κάνουν, έχει μείνει στα λόγια. Προσπαθούν να ολοκληρώσουν τα έργα του Θωμά ή να τα διαγράψουν από το πρόγραμμα.
   Μέχρι λοιπόν τις επόμενες εκλογές υπάρχει αρκετός χρόνος σκέψεις για όλους. Ο Δ. Θωμάς, όπως και κάθε άλλος  θα αποφασίσει για τον εαυτό του όταν θα έρθει ο κατάλληλος καιρός.
   Υπομονή.
     

5 σχόλια:

  1. Εδω δεν ηπαρχει τωρα η συμπολιτεια θα ηπαρχει σε δυο χρονια ρε ουτε ποδαρι δεν θα ηπαρχει απο δαυτους τους σαπιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΓΕΛΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ 2018 ΜΕ ΑΡΧΕΣ 2019 ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΖΥΜΩΣΕΙΣ.
    ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ ΕΛΑΒΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ κ.ΜΠΟΚΑΡΗ,ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ Η
    ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΝΠΔΔ ΑΔΑ:Ω9ΒΗΟΡ10-6ΘΚ.ΓΙΑ ΝΑ
    ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΥΜΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΠΕΡΙ ΛΑΙΚΗΣ"
    ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΓΕΛΗ,
    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΝΤΑΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.
    ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ ΕΥΘΕΩΣ ΑΦΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΑΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ-ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;;;
    ΑΓΓΕΛΕ ΟΤΑΝ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!
    ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ....ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για δες ποιος μιλαει εμπορικη τραπεζα χαφτεν χουφτεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Πρόεδρε
    το σχόλιό σας είναι αφελές, γιατί αυτός που δεν κατέθετε τα λεφτά στο Δήμο πλήρωνε τα έξοδα της Λαϊκής, ενώ η παρούσα Δημοτική Αρχή για δύο (2) χρόνια δεν έδωσε φράγκο κατά τα κοινώς λεγόμενα και για να πάρουν τα χρήματά τους οι άνθρωποι πρέπει να πάνε στα δικαστήρια και να πληρώσουν και δικηγόρους, άσε την ταλαιπωρία. Και τα χρήματα να πήγαιναν στην Κύμη; Δεκάρα τσακιστή στην Κύμη. Ούτε τα χρήματα της Λαϊκής, ούτε του νεκροταφείου, για το οποίο στον προϋπολογισμό είχαν μπει 5.000 ευρώ και μετά τα πήραν πίσω. Η ΔΕΥΚΑ με τα χρήματα ποιον δουλεύει; Ποιος πρώην Δήμος έχει το υψηλότερο τιμολόγιο; Αλλά εσάς σας ενδιαφέρει γιατί δεν έμπαιναν τα χρήματα στα ταμεία και δεν λέτε τίποτε τώρα που μπαίνουν τι κέρδος έχει η Κύμη;Ποιους πληρώνει;
    Οι Δημότες όμως τα βλέπουν όλα και όσο να φωνάζουν και να ρίχνουν λάσπη τα διάφορα περιφερειακά φερέφωνα δεν έχουν αποτέλεσμα, γιατί αυτό που έχει ανάγκη ο κόσμος είναι τα έργα και τα οφειλόμενα. Και το όραμα ρε παιδιά, πείτε τι θα κάνετε για το μέλλον.
    Και με την ευκαιρία να πούμε, ότι δεν με απασχολεί τι γράφει το ιστολόγιο που εκφράζει την ελεύθερη πώληση σύκων της περιοχής και έχω πάψει να ασχολούμαι μαζί τους, παρά του ότι ασχολούνται ονομαστικά μαζί μου, πράγμα εντελώς αντιδεοντολογικό.Και βασικά δεν με ενδιαφέρουν και τα προσωπικά τους, για τα οποία με ενημερώνετε και παρακαλώ τους αναγνώστες να σταματήσουν να στέλνουν διάφορα κουτσομπολιά. Γράφουν αυτά που πιστεύουν, δικαίωμάτους. Ποιους εκπροσωπούν; Δεν ξέρω. Ποιους εκθέτουν; Ξέρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή