Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Δεν κάνουν λάθη γιατί δεν κάνουν τίποτε.

Φωτογραφία του Δημήτρης Αθανασίου.Μπαίνοντας λοιπόν στο αποκαλόκαιρο η Κύμη απόλαυσε μια εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς που στερήθηκε φέτος και μας κάνει να φέρνουμε στο μυαλό μας μνήμες από άλλα καλοκαίρια που η τότε Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Μπάτσα οργάνωνε εκδηλώσεις και έδινε ζωή στην Κύμη. Βέβαια εφέτος υπήρχε και το πένθος λόγο του γνωστού ατυχήματος, αλλά καλοκαίρι υπήρχε και πριν το ατύχημα και υπήρχαν και άλλα καλοκαίρια πριν από το φετινό. Τέλος πάντων, άλλο είναι το ατύχημα της Κύμης και το ζει ο κόσμος καθημερινά.
Και επειδή όταν λειτουργούν υπό πίεση εκτρέπονται, γράφουν και ξαναγράφουν ότι οι αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο που κατ ευφημισμό ονομάζετε Ελεύθερη Άποψη Ευβοιωτών, άραγε ποιος τους έδωσε την άδεια να εκπροσωπούν τους Ευβοιώτες, είναι λοιπόν οι αναρτήσεις αποτέλεσμα ομαδικής εργασίας και δεν ευθύνεται μόνο η κ. Μαρία Καραγιάννη που είναι διαχειρίστρια, αλλά όλοι που συν διοικούν ανώνυμα και ανεύθυνα. Ας αναφέρουν τα ονόματά τους έτσι για να δείξουν ότι δεν είναι φοβιτσιάρηδες και δεν φοβούνται τα αυγά και τις ντομάτες των Δημοτών. Προφανώς όμως είναι εκτεθειμένοι απ'ο άλλες εποχές και δεν έχουν το θάρρος να βγουν στην επιφάνεια.
Επίσης γράφουν ότι θα κάνουν σκληρό αγώνα στις εκλογές, γιατί έχουν έγγραφα στα χέρια τους ώστε να μην ξαναβγεί ο Θωμάς, έτσι αφήνουν να εννοηθεί,πράγμα που μας οδηγεί στην ερώτηση, δλδ ο πολιτικός τους λόγος στηρίζεται στον κακό Θωμά και μέχρι πότε; Και αν Θωμάς αθωωθεί τι θα κάνουν; Και αν ο Θωμάς δεν είναι υποψήφιος με ποιον θα τα βάλουν; Και το σπουδαιότερο τι έργα θα αντιπαραθέσουν έναντι των έργων του Θωμά, να μην τα αναφέρω γιατί είδη έχω μακρηγορήσει.
Οφείλω όμως να επανέλθω στον τίτλο της ανάρτησης

Δεν κάνουν λάθη γιατί δεν κάνουν τίποτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου