Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Συνέχεια της Αυγουστιάτικης Επίθεσης.

Στις  14 Αυγούστου 2017 είχα ανεβάσει μια ανάρτηση με τίτλο << Αυγουστιάτικη Επίθεση στο Θωμά >> και είχε σχέση με αυτά που τον κατηγορούν και να γελά ο κόσμος με τις υπερβολές τους. Δικαίωμά τους βέβαια, αυτό είναι το σχέδιό τους με σκοπό να μην είναι ο Θωμάς υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, γιατί ξέρουν ότι με τον Θωμά αντίπαλο θα χάσουν, αν και πιστεύω ότι με την ανικανότητά τους,  κατά δήλωση συμβούλου τους, με οποιοδήποτε αντίπαλο θα χάσουν.Έτσι και αλλιώς το θέμα είναι στη δικαιοσύνη οπότε κάποτε θα ολοκληρωθεί και θα τελεσιδικήσει.
Η Αυγουστιάτικη Επίθεση λοιπόν, συνεχίσθηκε και σε άλλα επίπεδα με στοιχεία στερούμενα πολιτικού ήθους, όπως οι συμβουλές προς τους παραγωγούς να μην πωλούν σύκα σε χαμηλές τιμές για να κάνουν ζημιά στον Θωμά και το αναφέρω τώρα που το μεγάλο ποσοστό έχει περάσει ώστε να μην υπάρχει συσχετισμός. Πράξη ανήθικη γιατί πχ μπορεί να αγοράζουμε όλοι σύκα Βιτάλου, αλλά η πιστοποίηση είναι για σύκα Κύμης και οι τιμές είναι διαφορετικές.
Εσχάτως βλέπουμε να αναρτώνται και άκομψα σχόλια κατά της επαγγελματικής κατάρτισης του κ. Θωμά, ο οποίος ασκεί το επάγγελμα του μηχανικού χρόνια τώρα, με άριστα αποτελέσματα. Αλλά παράπονα μπορεί να έχει ο καθένας από κάποιο επαγγελματία, δικαίως ή αδίκως, τα γράφει στο fb;
Απαιτείτε λίγη προσοχή γι΄αυτούς που τα υποβάλλουν αλλά και από αυτούς που τα αναρτούν. Κρίσεις και σχόλια επιτρέπονται για τα καθήκοντα που προέρχονται από τα αιρετά καθήκοντα γιατί όλοι κρίνονται, αλλά για τα επαγγελματικά είναι ντροπή και απαράδεκτα.Άντε τώρα να αρχίσουμε να γράφουμε κατ΄επέκταση της νοοτροπίας για τις σπουδές του καθενός αιρετού, τις δυνατότητές του, την αποτελεσματικότητά του, την κοινωνική του θέση και ότι άλλο μας κατέβει στο μυαλό. Επικίνδυνα πράγμα με πιθανά δυσάρεστα αποτελέσματα, γιατί υπάρχει περίπτωση κάποιοι να αντιδράσουν άσχημα και να αναφέρουν πράγματα άκομψα.
Προσοχή λοιπόν, κάθε πράγμα στα όριά του.

6 σχόλια:

  1. ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
    Μην παραπληροφορούν κε Μαργέλη. Έγιναν προτάσεις στους παραγωγούς για το δικό τους όφελος όσοι θέλουν και μπορούν να δίνουν τα σύκα τους με καλύτερη τιμή με οργανωμένο τρόπο στο κίνημα χωρίς μεσάζοντες. Το όνομα του Θωμά δεν αναφέρθηκε πουθενά. Άλλωστε δεν είναι ο μοναδικός έμπορος που αγοράζει σύκα. Μην κατασκευάζετε σενάρια με τη φαντασία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
    ΔΙΟΡΘΩΣΗ :Μην παραπληροφορείτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύμπτωση ε; Απλά συνέπεσε η πρόταση σας με την επίθεση κατά του Θωμά,ε; Λες και σας ενδιέφεραν και πέρυσι οι συκοπαραγωγοί!
    Μου είπαν ότι κάτι ερωτήσεις έχετε.Ρωτήστε τους αναγνώστες σας κάποιος κάτι θα ξέρει. Εγώ πάντως ξέρω ότι τα καλά σύκα είναι τα σύκα Κύμης.
    Χαίρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ... το ιερό δέντρο της συκιάς. Το Βίταλο παράγει άριστη ποιότητα σύκων. ...
    ...Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (ΠΟΠ), αντικαρκινικές και τονωτικές ιδιότητες, Σύκο Κύμης, φυσικό προϊόν, ΣΥΚΑ ΚΥΜΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΓΓΕΛΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ;
    ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΟΜΗΡΙΚΟΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΑ ΣΥΚΑ.ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΚΡΑΤΑΙΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΤΟΥΛΙ;ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ;
    ΕΤΣΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ, ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΙ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΕΚ 6Β/11-1-1994 ΑΡΙΘ.313420 ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ:ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ (Π.Ο.Π.) ΞΗΡΩΝ ΣΥΚΩΝ ΚΥΜΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή