Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Απαραίτητες προϋποθέσεις για στέγαση Β/Ν Σταθμού Κύμης.

 Το μίσθιο πρέπει:
  Να βρίσκεται εντός εδαφικής περιφέρειάς της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης
  Να είναι ισόγειο, με εμβαδόν τουλάχιστον 150 τετραγωνικά μέτρα με έναν ενιαίο χώρο που να μπορεί να τροποποιηθεί για τις ανάγκες βρεφικού και νηπιακού τμήματος 
 Να έχει διαμορφωμένο χώρο μαγειρείου, χωριστό από τον υπόλοιπο ενιαίο χώρο. 
 Να διαθέτει ξεχωριστές τουαλέτες νηπίων και προσωπικού 
 Να έχει άδεια οικοδομής κτιρίου. 
 Να υπάρχει δήλωση στατικής επάρκειας από Μηχανικό για χρήση Παιδικού Σταθμού. 
 Να διαθέτει επαρκή και κατάλληλο για τα παιδιά υπαίθριο χώρο. 
 Να διαθέτει κατάλληλο φυσικό φωτισμό, αερισμό, καθώς και κεντρική θέρμανση. 
 Να απέχει τουλάχιστον 100 μέτρα από περίμετρο εγκεκριμένης βιομηχανικής ζώνης, θορυβώδη εργαστήρια και εν γένει ανθυγιεινές και οχληρές εγκαταστάσεις όπως αυτές χαρακτηρίζονται από την κατά νόμο αρμόδια επιτροπή, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις. 
 Να διαθέτει όλες τις αναγκαίες εγκαταστάσεις (νερού, αποχέτευσης ,ηλεκτρισμού, τηλεφώνου κ.λ.π.) και να παραδοθούν αυτές σε κατάσταση πλήρους λειτουργίας, συνδεδεμένες με τα αντίστοιχα δίκτυα στην πόλη. Ειδικότερα οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις θα πρέπει να είναι επαρκείς για τις ανάγκες ταυτόχρονης λειτουργίας των ηλεκτρικών συσκευών κ.λ.π. ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.
 Να διαθέτει πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης να κατατεθεί υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη ότι σε περίπτωση μίσθωσης θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση του. να διαθέτει πιστοποιητικό πυρασφάλειας ή να κατατεθεί υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη ότι σε περίπτωση μίσθωσης θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση του.

1 σχόλιο:

  1. ΑΓΓΕΛΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ. ΜΙΑ ΑΤΕΡΜΟΝΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΓΙΑ ΤΟΣ ΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥ Β/Ν ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΥΜΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ.
    ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ.
    1.Π.Δ.99/22-9-2017 ΦΕΚ 141Α/28-9-2017 ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΕΟΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ.
    2.ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 26/11-10-2017 ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ.34200 ΑΔΑ:6ΙΥ5465ΧΘ7-ΠΡΥ
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ.
    3.ΑΡΙΘΜ.41087 ΑΠΟΦΑΣΗ 29-11-87 ΦΕΚ 4289Β/5-12-2017
    ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ.
    Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.
    ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή