Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Μπάχαλο και εξαπάτηση!

Αποτέλεσμα εικόνας για Μπάχαλο φωτογραφίες
Τι βραδιά; Μέρα -Νύχτα Μπάχαλο!
 Μπάχαλο διαχείριση του θέματος με τον "Βράχο" της Χιλής, Μπάχαλο με την θέση λειτουργίας των εμπόρων της εξωτερικής Λαικής,  Μπάχαλο με την αγροτική οδοποιία, Μπάχαλο στο ίδρυμα ΠΑΠ, Μπάχαλο με τον βρεφονηπιακό σταθμό Κύμης, Μπάχαλο με την ΔΕΗ και τις καλοκαιρινές παροχές  και πάνω στο μπάχαλο για να στρέψουν αλλού την προσοχή του κόσμου ανακοινώνουν την έναρξη των εργασιών για την "Ανάβαση Κύμης" που γίνεται την άνοιξη!
   Πλάκα μας κάνουν;
   Προφανώς !
   Δεν πάει άλλο. Απαιτείται αντίδραση.

11 σχόλια:

  1. Είναι λυπηρό να βλέπει κανείς Κυμαίους που κάνουν και τους πατριώτες, να βγάζουν την ιλαρά όταν ανακοινώνεται από τον Δήμο κάθε τι καλό που προτίθεται να γίνει.
    Σας παρακαλούμε, αν είστε πραγματικοί πατριώτες, βοηθήστε αν μπορείτε και όχι να σνομπάρετε κάθε τι καλό. Αφήστε την πίκρα σας στην άκρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε μεγαλε ταθες και τα λες η σου φευγουν2 Δεκεμβρίου 2017 στις 10:09 μ.μ.

    Βοηθήστε να βάλουμε την ταφόπλακα στην κυμη ρε ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν το παίρνω προσωπικά το θέμα γιατί τι κουβέντα να κάνεις με έναν "Ανώνυμο", αλλά θα σου πω ότι η πίκρα είναι μεγάλη και για τη Χιλή και για το 1ο Δημοτικό και για το γυμναστήριο και για την αγροτική οδοποιία και για το ίδρυμα ΠΑΠ και για τόσα άλλα.Και το παίζεις και Κυμαίος, σα δεν ντρέπεσαι.
    Αλλά να χαιρόμαστε που κάτι καλό θα γίνει.
    Η "Ανάβαση" . Μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που είδατε ότι το παίζω Κυμαίος; Δεν πίστευα ότι είστε τόσο ανόητος.

      Διαγραφή
    2. Αγενενής είστε εσείς όταν μου λέτε σα δεν ντρέπεσαι που το παίζεις Κυμαίος, ενώ στο σχόλιο που σας έγραψα δεν αναφέρω κάτι για την καταγωγή μου. Άρα λοιπόν ποιος είναι ο αγενής;

      Διαγραφή
    3. Πρέπει να προσέχεται τι διαβάζεται. Το "σα δεν ντρέπεστε" πηγαίνει στην αξιολόγηση των πραγμάτων που κάνετέ και όχι στην καταγωγή σας. δεν με απασχολεί η καταγωγή σας
      Φυσικά και είσθε αγενής αφού χρησιμοποιείται χαρακτηρισμούς προσβλητικούς. Εγώ δεν σας είπα ανόητο.
      Μη συνεχίσετε να απαντάτε σήμερα.
      Από Δευτέρα πλέον .Καλό ΣΚ.

      Διαγραφή
    4. Όχι δεν θα απαντήσω. Ο κόσμος που τα διαβάζει καταλαβαίνει.

      Διαγραφή
  4. ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΝ ΒΑΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΜΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή