Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Αναζητώντας Ελπίδα!


Πραγματοποιήθηκε λοιπόν και η συγκέντρωση των Ν. Οριζόντων. 

Μέγα πλήθος, μέγα πάθος που έλεγε και κάποιος παλαιός πολιτικός.
 Ο κόσμος, οι Δημότες, κατάλαβαν το λάθος που έκαναν στις τελευταίες δημοτικές εκλογές και επιστρέφουν.
Εντυπωσιακή η προσέλευση Δημοτών εκτός Κύμης.
Παρά τον αισχρό αγώνα για να αποτρέψουν την προσέλευση, ο κόσμος προσήλθε. Ούτε οι βόλτες εμπρός από το Γηροκομείο υπηρετών της Συμπολιτείας, ούτε οι δηλώσεις για τις αναμενόμενες προλήψεις έπιασαν τόπο. Ακόμα και οι απαράδεκτες δηλώσεις πίσω από ανώνυμα, αλλά γνωστά ιστολόγια, κατά στελεχών των Ν. Οριζόντων, έπιασαν τόπο.
Γιατί ο κόσμος αναζητά ελπίδα.  
Ήταν λέει μικρή η αίθουσα.Γιατί στην ίδια αίθουσα δεν έκανε συγκέντρωση στις 20 Νοε. 2017 ο Δήμαρχος; Κάντε μια σύγκριση στις φωτογραφίες, λαμβάνοντας υπόψη ότι στη συγκέντρωση του Δημάρχου, στις δύο(2) πρώτες σειρές καθισμάτων είναι Δημοτικοί και τοπικοί Σύμβουλοι και Αντιδήμαρχοι. Για ευνόητους λόγους και λόγο έλλειψης εμπιστοσύνης προς τους σημερινούς τοπικούς άρχοντες η φωτογραφία από την συγκέντρωση των Ν. Οριζόντων είναι "φλου".

6 σχόλια:

  1. "Ο ΚΟΣΜΟΣ,ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ".
    ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΧΑΝ ΤΑΜΠΕΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2014; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΦΟΦΡΟΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ; ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ;
    ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΟΥ 2014;
    ΩΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ Η ΚΑΛΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως και τα αποτελέσματα της συγκέντρωσης των Ν. Οριζόντων σας ενόχλησαν, γιατί άλλα περιμένατε, έτσι θα σας εκπλήξουν και τα αποτελέσματα των εκλογών. Τώρα βέβαια, όσο πάμε προς τις εκλογές κάτι θα κάνετε για μάτια του κόσμου που λέει ο λαός, αλλά πλέον το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Άσε που δεν θα συμφωνήσετε και μεταξύ σας. Υπομονή λοιπόν. Περάσατε την ωρίμανση και προχωράτε προς το σάπισμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΟΥ "ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ".ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΜΑΧΗ Η ΟΠΟΙΑ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΚΟΜΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΤΑ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΑ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφήνω μερικά από τα άκομψα για να φαίνεται ο πόνος τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ψάχνετε ελπίδα.Ψάχνετε πως μπας και τη γλυτώσετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή