Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Μήνυμα νίκης και από το Αλιβέρι!

Με μια μεγάλη συγκέντρωση 600 και πλέον πολιτών, ξεκίνησε ο προεκλογικός αγώνα του συνδυασμού «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» στο Αλιβέρι. Το έναυσμα ήταν τα εγκαίνια του προεκλογικού κέντρου του Δημάρχου Δημήτρη Θωμά στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στο Αλιβέρι.
Εκεί ο Δήμαρχος χαιρέτησε υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και πολίτες έδωσε το πράσινο φως να ξεκινήσει ο αγιασμός. Έπειτα πήρε τον λόγο από το βήμα και μίλησε για όλους και για όλα .
Στην ομιλία του παράθεσε τα έργα που έγιναν τα τελευταία χρόνια αλλά και τη δραματική μείωση του προϋπολογισμού κατά 80%. Αναφέρουμε επιγραμματικά κάποια από αυτά που ανέφερε :Πρόγραμμα ανακύκλωσης, μονοδρόμηση κεντρικού δρόμου Αλιβερίου, Αντικατάσταση πεπαλαιωμένων δικτύων ύδρευσης, αποχέτευσης, ομβρύων υδάτων, υπογειοποίηση της ΔΕΗ σε συνεργασία μαζί της, ανάπλαση πλατείας στον Κάραβο, συντήρηση αγροτικής οδοποιίας στο Δήμο Ταμυναίων, επισκευή γέφυρας στον Άγιο Λουκά.
Στην συνέχεια μίλησε και για τον «αντίπαλο» υποψήφιο, κ. Μπουραντά αλλά και για το φαινόμενο «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ». Έκανε λόγο για τις αλλαγές-παραιτήσεις-αντικαταστάσεις των επικεφαλών του συνδυασμού και χαρακτήρισε -ειρωνικά- σωτήρα τον Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Μπουραντά. Επίσης ανάφερε: ...δεν είναι τυχαίο που όλα αυτά τα χρόνια μας αγνόησε επιδεικτικά και δε πάτησε το πόδι του ούτε μια φορά την περιοχή μας, δεν ασχολήθηκε μαζί μας, δεν έβαλε πλάτη ούτε σε ένα θέμα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Απεναντίας οι τρικλοποδιές του έδωσαν και πήραν.
Κλείνοντας την ομιλία, ευχαρίστησε όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους που βοήθησαν το έργο του παρά το κόψιμο των μισθών.
Περισσότερες φωτογραφίες στο .kimanews.gr

2 σχόλια: