Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Πραγματοποιήθηκε το ετήσιο Μνημόσυνο του Ναυάρχου Ν. Παππά.

 
   
 Πραγματοποιήθηκε στην Κύμη το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 και στον Ι.Ν Αγίου Αθανασίου, χοροστατούντος του Μητροπολίτου της Ι.Μ. Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ,  το ετήσιο Μνημόσυνο του Ναυάρχου Ν. Παππά.
   
 Οι Κυμαίοι τίμησαν με την παρουσία τους τον Άξιο Κυμαίο, που τίμησε την ιδιαιτέρα του πατρίδα την Κύμη. Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κύμης κ. Δημήτριος Θωμάς, η Αντιδήμαρχος κ. Αρετή Μπάτσα, η Σύμβουλος κ. Κατερίνα Κουιμιτζή, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μπουραντάς, σύσσωμο το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών του ΠΝ, επικεφαλής αντιπροσωπίας Αξκών, εκπρόσωποι του ΓΕΝ και του Στρατού και μέλη του Συλλόγου των εν Αττική Κυμαίων.
     Κατά την διάρκεια του μνημοσύνου ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δ.Κ.Κύμης κ. Αγγ. Μαργέλης,ανακοίνωσε την ονοματοθεσία οδού με το όνομα του Ναυάρχου Παππά και μετά το τέλος του μνημοσύνου, έγινε στο πατρικό σπίτι του Ναυάρχου, όπου γεννήθηκε και έζησε τα παιδικά του χρόνια, η παρουσίαση τοποθετημένης μαρμάρινης πλάκας που αναφέρει το γεγονός.
    Αιωνία του η μνήμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου