Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Περί Ηλικίας.


      Είναι γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν με είχε απασχολήσει το θέμα. Είτε γιατί σκέφτομαι με την καρδιά, είτε γιατί μου λένε " φτου σου ρε μπαγάσα, καθόλου δεν άλλαξες", είτε γιατί συνήθως ο καθρέφτης είναι θολός από τους ατμούς του ζεστού νερού και δεν είναι καθαρή η εικόνα μου, είτε γιατί και η όρασή μου δεν είναι και η καλύτερη. Το γεγονός όμως που δεν αλλάζει, είναι ότι με το τέλος της πενταετίας και με την ολοκλήρωση της νέας θητείας στο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, λαού θέλοντος, θα κοντεύουμε τα εβδομήντα(70)!  Ζωή να έχουμε, που λέει ο λαός.

     Συζήτησα το θέμα με κάποιο  φίλο και ο οποίος είπε ότι ο μέσος όρος ζωής για τους άνδρες είναι το ογδοηκοστό πρώτο (81) έτος, άρα έχουμε καιρό.
     Βέβαια  το ότι, ο υποψήφιος σύμβουλος της αντιπολίτευσης του Δήμου και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ¨Συμπολιτείας", ο υποψήφιος σύμβουλος λοιπόν, γιατί για αρχηγό της αντιπολίτευσης δεν τον βλέπω,  θα έχει περάσει τα ογδόντα(80) και θα μετατραπεί ο Δήμος σε ένα τεράστιο ΚΑΠΗ, δεν αποτελεί  επιχείρημα για να είμαστε υποψήφιοι. Δηλαδή στη σχετική ανακοίνωση " Θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο...." θα λέει " Θα συνεδριάσουν τα ΚΑΠΉ...";
    Ας πετάξουμε λοιπόν την μπάλα σε αυτούς που θα αποφασίσουν για την σύνταξη του ψηφοδελτίου και τα ξαναλέμε.
    

1 σχόλιο: