Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Σα δεν ντρέπονται!

     Την προηγούμενη  Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 και στις 12.00, ο Σύλλογος των εν Αττική Κυμαίων στο κατάμεστο εντευκτήριο του Συλλόγου στην Αθήνα, Γερανίου 44,  έκοψε  την πίτα του Συλλόγου.  
     Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Συμεών Κεδίκογλου, ο Δκτής του Νοσοκομείου Σωτηρία Χειρουργός εκ Κύμης κ. Παπασταματίου Μιλτιάδης, ο ομότιμος Καθηγητής Κυτταρολογίας κ. Αντωνακόπουλος Γεώργιος και ο υποψήφιος Δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου  κ. Ευάγγελος Αμπελιώτης.  Τον Δήμο Κύμης - Αλιβερίου εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης κ. Άγγελος Μαργέλης, ο οποίος μετέφερε και τις ευχές του Δημάρχου Κύμης - Αλιβερίου κ. Δημητρίου Θωμά και της Αντιδημάρχου κ. Αρετής Μπάτσα για μια καλύτερη χρονιά.

     Ο κ. Μαργέλης, ο οποίος είναι και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου των εν Αττική Κυμαίων και είχε την ευθύνη του παρουσιαστή και προλόγισε της σχετική εκδήλωση, καλωσορίζοντας τα μέλη του Συλλόγου και τους προσκεκλημένους, καθώς και τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Αμπελιώτη,στον οποίο ευχήθηκε και καλή επιτυχία, τους προσκάλεσε, τους προσκεκλημένους και τον κ. Ευάγγελο Αμπελιώτη, να απευθύνουν, εάν επιθυμούν σύντομο χαιρετισμό. Όλοι απάντησαν ότι δεν είχαν κάτι να πουν ή κάτι σχετικό και τέλος πάντων δεν εκδήλωσαν την πρόθεση να λάβουν τον λόγο, εν αντιθέσει με τον κ. Υφυπουργό, ο οποίος προσήλθε κατά την διάρκεια της παρουσίασης   και έλαβε τον λόγο     ενημερώνοντας τα μέλη του Συλλόγου για την δημιουργία του σχολείου για άτομα - μαθητές με ειδικές ανάγκες, για την πλαισίωση και συμπλήρωση του εκπαιδευτικού προσωπικού δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων του Δήμου και για το ολοήμερο 2ο Δημοτικό Σχολείο της Κύμης. Ιδιαίτερα στάθηκε στις αποφάσεις που είδη έχει λάβει για την λειτουργικότητα του "Μυλωνοπούλειου", (το οποίο υπόψη ότι με  την ολοκλήρωση του έργου μετά της άοκνες προσπάθειες του Δημάρχου κ. Δ.Θωμά  και την διάθεση από την Περιφέρεια 600.000 ευρώ), θα μετατραπεί σε κέντρο περιβαλοντολογικής εκπαίδευσης όλων των σχολείων της Ελλάδας και όχι μόνο. 
      Στη συνέχεια ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου και Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης κ. Α. Μαργέλης, όπως κάθε χρόνο, ενημέρωσε τα μέλη του Συλλόγου για τα δρώμενα στην Κύμη περί έργων και του αγώνα διατήρησης των υπηρεσιών  απαντώντας   σε ερωτήσεις των μελών.
    Τέλος ο κ. Α. Μαργελης ανακοίνωσε ότι προτίθεται να είναι υποψήφιος για το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης  στις προσεχείς Εκλογές.
    Είναι λοιπόν απαράδεκτο να σταματούν στην Κύμη τον κ. Μαργέλη, διάφοροι δημότες και να τον ρωτούν ή και να τον συγχαίρουν που  δεν έδωσε τον λόγο στον κ. Αμπελιώτη,  είτε από ενδιαφέρον είτε από περιέργεια χωρίς βέβαια να γνωρίζουν την αλήθεια.Είναι ντροπή για αυτούς που κυκλοφορούν αυτά τα ψεύδη. Ο ιστορικός Σύλλογος των εν Αττική Κυμαίων, τα μέλη του ΔΣ και οι εκδηλώσεις που πραγματοποιεί είναι υπεράνω πολιτικών σκοπιμοτήτων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου