Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Αλλαγή Σελίδας! 1η Σεπτεμβρίου 2014.

      Καλό μήνα.
      Από σήμερα γυρίζουμε σελίδα, για να μην πω ότι αλλάζουμε βιβλίο.
      Σήμερα τελειώνει μια εποχή και αρχίζει κάποια άλλη. Ο Δημήτρης Θωμάς, σαν Δήμαρχος, έκανε τον κύκλο του και στο τέλος της 5ετίας θα συγκρίνουμε το έργο του με το έργο της νέας δημοτικής αρχής.
     Τα 12 χρόνια που πέρασαν, χοντρικά, έχουν το στίγμα του Θωμά, του Δημάρχου που έκανε λάθη, αλλά έκανε περισσότερα σωστά πράγματα. Έκανε έργα, που και άλλοι είχαν δει την ανάγκη κατασκευής τους, αλλά δεν τόλμησαν. Δεν τόλμησαν γιατί δεν είχαν την πίστη γι' αυτό που έκανα, γιατί είχαν άλλους στόχους. Και βέβαια είχε και την απαραίτητη φθορά της εξουσίας, αν και τα αποτελέσματα των εκλογών δεν ήταν αποτέλεσμα της φυσιολογικής φθοράς. Να τονίσουμε όμως ότι ο Θωμάς ήταν ο πρώτος Δήμαρχος αυτού του αίσχους που λέγεται Δήμος Κύμης - Αλιβερίου, που παρέλαβε 5 Δήμους με διαφορετική κουλτούρα, νοοτροπία , ανάγκες και υποδομές και έστρωσε τον δρόμο για τον διάδοχό του.
       Θα έρθει η στιγμή που θα αναφερθούμε  στα έργα, αλλά και σε άλλα θέματα του Δημάρχου Θωμά καθώς και τα παραλειπόμενα, σήμερα όμως από αυτό εδώ το βήμα, που θα συνεχίσει να ενημερώνει τους απανταχού Κυμαίους,     θα ευχηθούμε στους νέους δημοτικούς άρχοντες να έχουν υγεία, να πιστέψουν στο έργο τους, να διορθώσουν τα λάθη τα δικά μας, να στηρίξουν ότι καλό κάναμε εμείς και να μας υποχρεώσουν στο τέλος της 5ετίας να παραδεχθούμε ότι ήταν καλύτεροι από εμάς, για το καλό της Κύμης και των Δημοτών της.

     Καλή δύναμη λοιπόν και καλά αποτελέσματα (για όλους μας).
      

2 σχόλια: