Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Συνεδριάζει το Συμβούλιο της Δ.Κ.Κύμης


Συνεδριάζει το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, κατόπιν της παρακάτω πρόσκλησης του Προέδρου του Συμβουλίου, Κ. Πόγκα Δημητρίου.

 "Σας   καλώ  την       Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου  2014 και ώρα    11.00   στο χώρο συνεδριάσεων του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, Ιππ. Βάχλα 14, 1ος όροφος, προκειμένου  να συνεδριάσουμε με τα εξής  θέματα :

α)Ορισμός  αναπληρωτή Προέδρου βάσει του ν.3852/10 παρ. 1 και 2 του      άρθρου 79 και των παρ. 16 του άρθρου 6 του ν. 4071/2012
β)Πρόταση προς το Δ.Σ για την λειτουργία στην Δ.Κ. Κύμης υπηρεσιακών μονάδων του Δήμου .
γ)Συζήτηση και προτάσεις για την καθαριότητα στην Δ.Κ. Κύμης"

Το μέλος του Συμβουλίου και τέως Πρόεδρος κ.Μαργέλης Αγγελής, υπέβαλε την παρακάτω επιστολή με θέματα, προκειμένου συζητηθούν στη συνεδρίαση του Συμβουλίου. 

Κύριε Πρόεδρε

1.   Λαμβάνοντας υπόψη την υπό του Ν3852, άρθρο 88, παρ.1 υποχρέωση σας περί σύγκλισης του Συμβουλίου της Δ.Κ.Κύμης μία φορά τον μήνα, παρακαλώ να συμπεριλάβετε στα θέματα ημερησίας διάταξης την ενημέρωση του Συμβουλίου, για τα παρακάτω θέματα:
α.     Σχετικά με το Νεκροταφείο των Εισοδίων της Παναγίας της Κύμης, πόσοι εκ των ιδιοκτητών οικογενειακών τάφων  και πόσοι συγγενείς αποθανόντων των, οποίων τα οστά φυλάσσονται στο οστεοφυλάκιο, έχουν καταβάλει το αντίστοιχο προβλεπόμενο από στον σχετικό κανονισμό ετήσιο τέλος, λαμβάνοντας υπόψη ότι η ημερομηνία που είχαμε καθορίσει με προσωπική ενημέρωση ήταν η 22 Αυγούστου 2014.
β.     Σχετικά με τον «Κανονισμός Χρήσεως παραχωρούμενων χώρων για καταστήματα παροχής υπηρεσιών της Δ.Κ.Κύμης», ο οποίος αναρτήθηκε στο  Δι@ύγεια του Δήμου, μετά την έγκρισή του από την περιφέρεια, με ΑΔΑ: ΒΙΚΑΩΛΡ-ΔΝΔ, εάν έχετε ενημερώσει τον σύλλογο Ε.Ε.Β.Κ. Κύμης & Περ/ρων, για τις υποχρεώσεις των μελών τους.
γ.     Σχετικά με τις προτάσεις  σας για την σύνταξη του Τεχνικού Προγράμματος της Δ.Κ.Κύμης του έτους 2015, το οποίο και θα πρέπει να εγκριθεί από το Συμβούλιο σε συνεδρίαση, εντός του Οκτωβρίου.

2.   Θεωρώντας δεδομένο την θετική ανταπόκρισή σας, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σ.σ.: Η πρόσκληση και η επιστολή υποβλήθηκαν ηλεκτρονικά ταυτόχρονα, εν αγνοία των αποστολέων και γι' αυτό δεν περιέχονται τα θέματα της επιστολής στην πρόσκληση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου