Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Έξω από τα δόντια!

   
Είναι γεγονός ότι δεν είμαι πολιτικός και δεν έχω φιλοδοξίες πολιτικές, όπως έχω δηλώσει και στο παρελθόν. Ότι λέμε και ότι συζητάμε θα ανεβαίνει στο intzoublogspot.com και σε όποιον αρέσει. Δεν φοβάμαι το πολιτικό κόστος και ούτε έχω υποχρέωση σε κανέναν. Διαφάνεια και πάσης Ελλάδος.       Αυτό όμως είναι εντελώς διαφορετικό από το να μην ανταποκρίνομαι στις απαιτήσεις των Κυμαίων που με τίμησαν με την ψήφο τους. Στην αντιπολίτευση λόγω Καλλικράτη αλλά με τις ίδιες ευθύνες και υποχρεώσεις, γιατί ο σκοπός είναι ο ίδιος ανεξάρτητα από ποια θέση τον υπηρετείς.
   Έστειλα, λοιπόν μια επιστολή με την οποία ζητούσα στην επόμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου  της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης να συζητήσουμε ορισμένα θέματα για μερικά εκ των οποίων είχαμε κάνει και μια συζήτηση στην προηγούμενη συνεδρίαση. Η επιστολή έχει αναρτηθεί σε προηγούμενη ανάρτηση. Τα θέματα κοινά για την εποχή. Ρέματα, αγροτικοί δρόμοι προς αγροκτήματα με ελιές και εργασίες προετοιμασίας χειμώνα. Γιατί μου τηλεφώνησε έξαλλος ο κ. Μπελιάς; Γιατί πρέπει να καθαρίσει τα ρέματα, ως αντιπρόεδρος  της ΔΕΥΑΚΑ; Είναι δικαιολογία ότι ο Θωμάς άφησε χαλασμένα τα μηχανήματα; Γιατί επί Θωμά δεν χάλαγαν τα μηχανήματα; Πως τα έφτιαχναν  ο Θωμάς και εκείνος ο ταλαίπωρος ο Παππάς που καλή κουβέντα δεν ακούει;
    Τώρα πρέπει να δώσουν λύσεις στα προβλήματα και όχι να τους φταίει ο ένας και ο άλλος. Οι Δημότες δεν καταλαβαίνουν από θεωρείες. Οι εκλογές έγιναν τον Μάιο και έπρεπε από τότε μέχρι σήμερα να έχουν μελετήσει τα προβλήματα και να έχουν βρει λύσεις.  Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Οι δημότες τους εξέλεξαν για κάτι καλύτερο. Να το δούμε και να το χειροκροτήσουμε. Και τέλος, οι ενδιαφερόμενοι να έρχονται στις συνεδριάσεις του Συμβουλίου της Δ.Κ.Κύμης όπως οι προκάτοχοί τους ή να ενημερώνονται από τα μέλη του Συμβουλίου της Συμπολιτείας, γιατί από ότι κατάλαβα δεν έχουν αποκαταστήσει επαφή.
    Αντιμετωπίζουν Κυμαίους, γέννημα θρέμμα και δεν θα περάσουν καλά, άμα νομίζουν ότι η ευγένεια είναι αδυναμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου