Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Αντιδήμαρχοι και άλλοι.


  

  





    Οι Αντιδήμαρχοι είναι ο μοχλός κίνησης του Δήμου προς τους πολίτες αλλά και ο μοχλός πίεσης των πολιτών προς τον Δήμο και από την απόδοσή τους εξαρτάται το επίπεδο ζωής των κατά τόπους Δημοτών.
     Όσοι λοιπόν περισσότεροι είναι οι Αντιδήμαρχοι από μία Δημοτική Ενότητα, τόσο καλύτερα θα είναι και τα αποτελέσματα για την περιοχή τους, αλλά και για τους Δημότες. Τώρα θα καταλάβουν και οι Κυμαίοι την απώλεια της μιας θέσης Αντιδημάρχου, αφού ο Δήμαρχος δεν είναι πλέον από την Κύμη. Άσε που και το βάρος πέφτει στον έναν, τον κ. Αλέξανδρο Θεοδώρου. Γιατί άλλο είναι να βλέπεις τον Αντιδήμαρχο κάθε μέρα και αυτόν και την οικογένειά του και άλλο "που και αλάργα". Ας πρόσεχαν.
     Βέβαια οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι ο νέος Δήμαρχος, εάν οι πληροφορίες είναι σωστές, προσπάθησε να κρατήσει κάποιες ισορροπίες τοποθετώντας   ως εντεταλμένο  σύμβουλο  για την προώθηση των συγχρηματοδοτούμενων έργων και στην διαπραγμάτευση με την Κυβέρνηση για τα έργα και τις δράσεις στον Δήμο   τον κ.Ευάγγελο  Αμπελιώτη , καθώς και τον κ. Ευάγγελο  Μπελιά ως   Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΚΑ . Βέβαια για τους παραπάνω ορισμούς είχε και άλλους λόγους, όπως οι ικανότητες και επαφές του κ. Αμπελιώτη, χώρια και η επιλογή του ως Υποψήφιου Δημάρχου,  αλλά και ο αντιπολιτευτικός αγώνας του κ. Μπελιά. Ανεξάρτητα όμως από τους λόγους επιλογής είναι και οι δύο από την Δ.Ε.Κύμης και θα πρέπει να αποδώσουν ανάλογα για τον τόπο τους.
   Εφόσον λοιπόν είναι τελεσίδικες οι παραπάνω τοποθετήσεις, ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στους προαναφερόμενους, για τον καλό του Δήμου και των Δημοτών του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου